Disse 5 ting er et must til sommeren

SPONSORERET AF YNDEFULD.DK

Disse 5 ting er et must til sommeren

Vinteren er overstået, og sommeren nærmer sig. Snart er det tid til at lægge det varme tøj på hylden og finde sommertøjet frem. Men hvad er det nu, man plejer at gå i om sommeren, og har du det hele, så du er klar? Her er en liste med 5 slags tøj og accessories, der passer til solen og de højere temperaturer, så du er godt klædt på.
1. Sandaler
Det er så befriende at lufte tæerne i et par Birkenstock sandaler, imens man nyder en kop kaffe ude i haven. Når sommeren nærmer sig, er det oplagt at finde sandalerne frem eller måske endda købe et nyt par, hvis man mangler. Derfor bør du overveje, om dine gamle sandaler stadig holder, eller om de skal udskiftes. Dette gælder både for mænd og kvinder, da der findes mange slags sandaler til begge køn.
2. Sommerkjolen
Det kan godt blive lidt varmt at gå i jeans, når sommeren er over os, og solen står på sit højeste. Her er sommerkjolen din ven. Sommerkjoler er luftige og dejlige at gå i, og der findes noget til enhver smag. Mange sommerkjoler er korte, så benene kan nyde godt af solen og den friske luft. Men det er naturligvis en god idé at huske solcremen, hvis benene er ude i solen, så de ikke bliver solskoldede. Du kan dog også overveje en lang sommerkjole, hvis det passer bedre til dig og din stil end den korte sommerkjole.
3. Solhatten
Nogle gange kan solen godt blive lidt for kraftigt om sommeren, så man går og kniber øjnene sammen og har svært ved at se. Her er det værd at overveje en solhat. Med en solhat kan du tilbyde øjnene noget skygge, så solen ikke blænder ligeså meget. Hvis solen bager, og varmen er for uudholdelig, kan det også være rart med noget skygge i ansigtet.
4. Shorts
Man kan ikke lave en liste med sommertøj uden shorts. I modsætning til sommerkjolen, der hovedsageligt bruges af kvinder, benyttes shorts også af mænd. Shorts besidder nogle af de samme fordele som sommerkjolerne, især de korte sommerkjoler, da shorts lader benene nyde godt af den friske luft og solen. Shorts findes i mange forskellige længder, så nogle går helt ned til knæene, mens andre er kortere. Shorts laves desuden i mange forskellige materialer, så der er noget til enhver smag. Ligesom med sommerkjolen, især den korte, er det naturligvis en god idé at benytte solcreme, så benene ikke får for meget sol.
5. Solbriller
Ligesom solhatten, kan et par gode solbriller sørge for noget skygge til øjnene, så du ikke behøves at knibe dem sammen hele tiden, når solen skinner. Der findes et væld af forskellige solbriller, både til mænd, kvinder og børn. Men et rigtig godt råd er at vælge nogle solbriller, der har UV-beskyttelse, så UV-strålerne fra solen ikke skader dine øjne.
Der findes naturligvis mange andre typer af tøj og accessories, end dem der er nævn her. Men forhåbentlig har listen givet dig nogle idéer til, hvad du gerne vil gå i til sommer, så du er klar.


Mest læste