Brug tågesikring og hjælp din virksomhed

SPONSERET AF SIKRINGNORD

Brug tågesikring og hjælp din virksomhed

De fleste virksomhedsejere vil gerne gøre hvad som helst for at sikre deres forretning bedst muligt. Men har du tænkt på, om der mon er mere, du kan gøre for, at ubudne gæster ikke finder vej ind i dine lokaler, når du ikke er til stede i de sene nattetimer? Brug tågesikring til erhverv og bliv bedre beskyttet.

Hvad er tågesikring?
Tågesikring er et effektivt værktøj mod indbrudstyve, som fungerer på den måde, at en tågekanon bliver udløst, hvis tyve bryder ind i ejendommen. I dagligdagen vil den være monteret, så den sidder skjult, og den vil derfor ikke være til gene for virksomhedens medarbejdere. En tågekanon bliver heller ikke en økonomisk byrde, for den bruger ikke mere strøm end en almindelig elpære.

En anden stor fordel ved tågesikring er trygheden for ejeren. Det giver ro at vide, at ens virksomhed, som man som ejer sikkert har meget kært, står godt og sikkert beskyttet i alle døgnets timer. Har du tågesikring installeret, er du som ejer derfor hjulpet godt på vej til at få en mere rolig og tryg nattesøvn, fordi du ved, at sikkerheden ved din virksomhed er i top.

Hvis tågesikring er installeret i virksomheden, har du gjort det langt mere besværligt at være indbrudstyv. Det, som de ubudne gæster havde planlagt at stjæle, bliver pludselig enormt svært at se, når hele lokalet på kort tid bliver dækket af røg. For de fleste kan nok hurtigt blive enige om, at det er svært at stjæle noget, man ikke kan se.

Tågesikring kan gøre en markant forskel
Overvågningskameraer er gode at have, desværre kan de bare ikke decideret stoppe tyvene - men det kan tågesikring. Når først du har tågesikring installeret i dine lokaler, vil det gøre en stor forskel på, hvordan indbrudstyve kan udføre deres mission. Normalvis vil de, der er brudt ind, have nogle minutter, de kan stjæle i, inden politiet eller vagtselskabet dukker op. Men med tågesikring vil lokalet være dækket af røg på under 20 sekunder, hvilket vil gøre det langt sværere for indbrudstyvene at kunne orientere sig og få noget med derfra.

Hvis du sidder og er nervøs for, om tågen kan forvolde skade på de ting og det inventar, du har stående i lokalet, så bare rolig. Tågesikring skaber ikke problemer af nogen art - for alle andre end indbrudstyve altså.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet