Bornholm bliver anbefalet som klimavenligt feriemål
Arkivfoto: Allan Rieck

26. APR 2019 • 12:54 • AF HENRIK NIELSEN

Bornholm bliver anbefalet som klimavenligt feriemål

Hvis klimaet betyder noget, når man vælger destination for sin sommerferie, så bør man tage til Bornholm i stedet for sydpå. I hvert fald hvis man er nordmand, lyder det fra rejsejournalisten Odd Roar Lange på Thetravelinspector.no.

Hvor klimavenlig ferien på Bornholm bliver, er i nogen grad op til gæsten selv, for som Odd Roar Lange skriver:

"Du kan tage din egen cykel med eller leje en på øen for at cykle rundt på Bornholm. Men husk at Bornholm ikke er flad som resten af Danmark. Øen består af granit og er noget kuperet, men stadig meget cykelvenlig. Man klarer sig fint med kun cykel på Bornholm. Og det er miljøvenligt".

Bright Green Island og Green Solution House får positive ord med på vejen fra den klimabevidste nordmand, som har flere gode råd til de rejsende:

"Man kan bidrage til den grønne omstilling ved at begrænse brugen af fossilt brændstof og engangsplastic, øge brugen af økologiske produkter og vælge overnatningssteder, som satser på bæredygtighed og miljø”, skriver han.

Derudover er det de sædvanlige ting, der bliver fremhævet fra Hammershus til Dueodde, fra Kadeau til Stammershalle og fra Gudhjem til Christiansø.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. MAJ 2019 • 12:03
Flere kender Kofod end Kofod
21. MAJ 2019 • 18:51
Fiskekutter brød i brand
21. MAJ 2019 • 19:20 FOR ABONNENTER

'Bornholm har stadig sin uskyld'

21. MAJ 2019 • 18:51

Fiskekutter brød i brand

Mest læste