Hemmeligheden bag en mindeværdig firmafest

SPONSORERET AF CIRKUSBYGNINGEN.DK

Hemmeligheden bag en mindeværdig firmafest

Nu er det snart tid til at arrangere årets sommerfest for dit firma. Hvis du vil skabe en uforglemmelig aften, er her et par tips til, hvad der får jeres sommerfest til at skille sig ud.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Du ved sikkert, at beliggenhed for mange er afgørende for om de vælger at deltage. Så afhold din firmasommerfest et sted, som er nemt for dine medarbejdere at komme til og fra, gerne med offentlig transport, så I rigtig kan feste igennem, eller sørg for at der er overnatningsmuligheder i nærheden, som I kan benytte jer af.

Temafest
Med eller uden udklædning, så er en sommerfest bare sjovere med et tema, og for at give temafesten prikken over i’et skal omgivelserne matche temaet. Cirkusbygningens elegante, men hyggelige, gamle stalde ”Buddha Lounge” er indrettet med inspiration fra de klassiske 1001 nats eventyr, og giver jer hermed en festkulisse hvor kun fantasien sætter grænser. Her er guldstole, ombyggede hestebokse og blød dæmpet belysning, som fungerer til et væld af temaer som for eksempel Askepot, Harry Potter, Aladdin og meget andet.

Underholdning
Hold stemningen kørende med kvalitetsunderholdning. Du kan selvfølgelig stå for alt dette selv, og holde styr på om teknikken virker på feststedet, og hvornår underholdningen kommer osv. Men så går du måske glip af at være en del festen, mens dette står på. I stedet kan du vælge at holde firmaets sommerfest et sted, hvor der er underholdning indbygget, eller stedet har mulighed for at stå for at hyre underholdningen ind og klarer alt det praktiske. Så skal du bare læne dig tilbage og betale for gildet.
Er I en stor virksomhed, kan I for eksempel vælge at holde jeres firma sommerfest i Cirkusbygningens store Cirkussal. Her kan du både vælge selv at stå for underholdningen eller vælge at få underholdningen fra Wallmanns internationale show.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet