Familiedyrskue: Nu kan børnene overnatte på travbanen
Arkivfoto: Berit Hvassum

21. APR 2019 • 20:02 • AF METTE HOLM HANSEN

Familiedyrskue: Nu kan børnene overnatte på travbanen

Den 8. juni er der atter Familiedyrskue på travbanen i Almindingen. Dagen har i en årrække gået under navnet Bilens dags, fæ og fri.

– Vi har bare givet det nyt navn, for ”fæ og fri”, var der ikke rigtig nogen, der kunne finde ud af, hvad var, siger driftsleder for Bornholms Brandt Park, Charlotte Berg.

Med det nye navn Familiedyrskue, som travselskabet arrangerer i samarbejde med 4H Bornholm og Bornholms Landbo Ungdom, vil man forsøge at lægge mere vægt på dyrene i forhold til de seneste par år.

– Blandt andet bliver der mulighed for at se raceheste i mønstringskonkurrence. Vi håber, at mange forskellige racer vælger at deltage, siger Charlotte Berg.

Børneaktiviteter

Fokus er der i høj grad også på børnene, der blandt andet får mulighed for at overnatte i telt på travbanen fra fredag den 7. til lørdag den 8. juni.

– Det er Bornholms Landbo Ungdom, der står for tilmeldingerne, og vi håber, at mange børn vil få en hyggelig weekend, siger Charlotte Berg og oplyser, at seneste tilmelding i den forbindelse vil være den 24. maj.

For de mindste børn er der kæphesteløb, trædyrsmaling, indianertelt, guldgravning, pedaltraktor, hoppeheste og børnedyrskue. På børnedyrskuet kan alle børn udstille deres dyr og deltage i Dyrenes Parade.

Den populære Bondedyst er naturligvis også på programmet, hvor forskellige inviterede hold deltager i sjove konkurrencer.

– Vi glæder os allerede, siger Charlotte Berg.

De tre organisationer forsøger at lave en en rigtig sjov dag med oplevelser for hele familien, og et lille udpluk er bil- og maskinudstilling, ponytrav, folkerace, motorcykler, politihundeopvisning, parkouropvisning, boder og stande, fjerkræudstilling og meget mere.


SENESTE NYHEDER

25. AUG 2019 • 00:17 FOR ABONNENTER
Dramatisk første afsnit af bornholmernes historie
24. AUG 2019 • 19:53 FOR ABONNENTER
Bornholms frugtavlere er udfordret: Høsten ser ikke god ud
24. AUG 2019 • 17:54SPORT
Fire point mod Kastrup og Skjold

MEST LÆSTE BORNHOLM

23. AUG 2019 • 17:51
Klemensker får et madpakkehus

Mest læste