Bornholms Politi beder om hjælp fra borgere og virksomheder
Arkivfoto

15. APR 2019 • 12:18 • AF TOMMY KAAS

Bornholms Politi beder om hjælp fra borgere og virksomheder

– Vi finkæmmer områder omkring savnedes bopæl, men har fortsat brug for jeres hjælp.

Sådan lyder det mandag middag fra Bornholms Politi, som fortsat leder efter den savnede rønnebo Niels Kristian Nielsen, der fredag klokken 16.30 forlod sin bopæl på Søndre Allé i Rønne og ikke er kommet hjem.

Bornholms Politi, Beredskabsstyrelsen og hjemmeværnet er i øjeblikket i gang med at finkæmme offentlige områder omkring savnedes bopæl. Også de områder, hvor han plejede af færdes enten gående eller på cykel, eftersøges grundigt.

– Der er imidlertid nogle bygninger i området omkring Søndre Allé i Rønne, der enten er erhvervsbygninger eller institutioner, og derfor muligvis står tomme på grund af weekend og ferie, oplyser politiet.

– Ejere, ledere eller pedeller til disse bygninger opfordres til at gennemgå både bygninger og arealer. Vi leder som sagt efter 83-årige Niels Kristian Nielsen, men vi er også meget interesseret i at finde hans cykel. Der er tale om en grå herrecykel med bagagebærer, kædeskærm og blankt styr.

Niels Kristian Nielsen beskrives som 172 cm høj, almindelig af bygning og med gråt hår og fuldskæg. Han er iført sorte bukser, halvlang mørkeblå jakke, blå hue med kvast og sorte træsko uden hælkappe. Hans cykel er en koksgrå herrecykel.


Foto: Bornholms Politi


18. AUG 2019 • 17:16 FOR ABONNENTER

Bornholmsk rejsesjak bygger luksusvillaer i Nordsjælland

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen

Mest læste

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen