Brug for et nyt regnskabsprogram? Sådan skifter du

SPONSERET AF DINERO.DK

Brug for et nyt regnskabsprogram? Sådan skifter du

Mange virksomheder og forretninger kan have gavn af et regnskabsprogram. Regnskabsprogrammer kan gøre det lettere og mindre tidskrævende at skulle holde styr på ens regnskab, og dermed får man mere tid til at udrette den service, som man er specialiseret indenfor. Så hvis du sidder ved et skrivebord, som er fyldt med kvitteringer, hvor nogle af dem ligeså godt kunne være blevet væk. Eller hvis du har brug for hjælp til at få sendt fakturaer afsted eller betale dem, så vil et regnskabsprogram passe til dig.

Gratis eller betalt program?
Der findes mange forskellige regnskabsprogrammer – nogle er gratis, andre skal man betale for. Nogle regnskabsprogrammer kører med en gratis version, som kan være ideal for nogle brugere, hvor man så kan opgradere til en betalt version, hvor man får flere funktioner. Det kommer altså an på ens behov, om det er nødvendigt at betale for programmet.

Her er nogle funktioner som et regnskabsprogram typisk vil kunne hjælpe med at udføre:

- Betale og afsende fakturaer.
- Overføre lønsedler.
- Holde styr på indtægter såvel som udgifter.
- Registrere betalinger og moms.
- Andre funktioner, som vil kunne erstatte en bogholder.

Et regnskabsprogram kan altså bruges til mange ting og indeholder mange essentielle funktioner, når man driver en virksomhed eller forretning. Det kan ikke erstatte en revisor, men det kan erstatte en bogholder, og holde orden i regnskabet i det daglige, hvilket kan være en stor tidsbesparelse.

Skift regnskabsprogram
Måske har du allerede et regnskabsprogram, men du vil gerne skifte til et andet. Her har Dinero gjort det let for dig at få flyttet dit regnskab. Samtidig med at flytningen til Dinero er let, giver de også den resterende periode af det allerede betalte regnskabsprogram tilbage gange to. Det kan altså være en fordel at skifte til Dinero. Det kan du læse mere om her: https://dinero.dk/vi-flytter-dit-regnskab-fra-billy-helt-gratis/.


Mest læste