Anderledes værtindegaver til sommerens fester

SPONSERET AF PROPAGANDASHOP.DK

Anderledes værtindegaver til sommerens fester

Sommeren er snart over os, og sammen med den kommer som regel et væld af invitationer til hyggelige komsammener. Men hvad tager man med som værtindegave til sommerens fester? Det får du tre bud på lige her.

Smukke sammenplantninger er en sikker vinder
Der er stort set ikke noget bedre end blomster. Derfor er det naturligvis også oplagt at medbringe blomster som værtindegave til sommerens fester. Vil du gøre noget lidt anderledes end at komme med en smuk buket, kan du overveje at medbringe en sammenplantning i stedet. En sådan kan holde væsentligt længere, end en buket kan, og det er en af de helt klare fordele ved denne løsning.

Har du selv grønne fingre, kan du naturligvis sammensætte din sammenplantning lige akkurat, som du ønsker det. Ellers kan du købe skønne sammenplantninger på alverdens forskellige planteskoler eller i blomsterforretninger. En sådan vil uden tvivl gå rent hjem, hvis vært(inden) er glad for blomster og fine planter.

Rivsalt til den kokkererende værtinde
Skal du til sommerfest hos én, der er vild med at lave mad? Så kan du overveje at medbringe lækkert rivsalt som værtindegave. Det er kort sagt salt i store stykker, som rives på et lille rivejern, når det skal bruges. Det er lidt ligesom du kender det fra friskkværnet peber. At saltet bliver revet ved brug, bidrager til en endnu bedre smag, og tilmed fås rivsalt i et væld af forskellige smagsvarianter. Du kan eksempelvis finde rivsalt med lakrids eller med diverse krydderurter i.

Du kan tilmed finde rivsalt i store blokke, som gør det muligt at stege kød, fisk og grøntsager på en bund af lækkert salt. Det giver helt nye gastronomiske oplevelser, og er vært(inden) begejstret for at lave mad, vil vedkommende helt sikkert sætte pris på rivsalt som værtindegave. Er du interesseret i at købe rivsalt eller i at læse mere om det, kan du se mere her.

Hjemmelavet snaps er hyggeligt og personligt
Har du mod på det, kan du kaste dig ud i at lave en hjemmelavet snaps, som du kan bruge som værtindegave. Du kan lave snaps på et væld af forskellige ingredienser, som du kan finde ude i naturen, og det er både sjovt og hyggeligt at lege med smagsnuancerne.

Det er naturligvis lidt af en opgave at få tryllet en snaps frem, som faktisk smager godt, men når det lykkes, bliver det til gengæld også rigtig godt. Har du lyst til at prøve kræfter med dette, vil værtinden uden tvivl sætte pris på at få en fin flaske hjemmelavet snaps. Det er både personligt og hyggeligt, og så er det en lidt anderledes værtindegave, som skiller sig ud fra mængden. Du kan nemt lave din egen snaps ved at købe en basissnaps og tilsætte dine egne smagsgivere.


12. OKT 2019 • 20:01 FOR ABONNENTER

I kapløb med tiden

12. OKT 2019 • 19:42

Private sælger loppefund

12. OKT 2019 • 18:39 FOR ABONNENTER

Skydesportens Dag: Tidende på pletten

12. OKT 2019 • 18:12 FOR ABONNENTER

Efterår på Grønbechs Gård: Kun røre, ikke se!

Mest læste