Bowling bringer familie, venner og kolleger sammen

SPONSERET AF CITYBOWLING.DK

Bowling bringer familie, venner og kolleger sammen

Bowling er en sjov aktivitet for alle aldre, og søger man et godt sted til bowling odense, får man den bedste oplevelse hos City Bowling. City Bowling er kendt for sine gode baner, billige priser og søde personale, og bowlingcentret tilbyder mange forskellige aktiviteter, så der er noget for enhver.

Alle kan være med til at bowle
Mangler man en aktivitet for hele familien, er bowling et oplagt valg, fordi alle og enhver kan være med til bowle. Det er lige meget, om du er ung eller gammel eller midt i mellem, for bowling er så simpelt, at alle kan spille.

Der findes kugler i forskellige tyngder, så har man ikke mange armkræfter, kan man stadig finde en masse kugler at spille med. Og halter motorikken lidt, som den som regel gør hos de yngre bowlere, kan man blot bede personalet om at hejse banderne, så kuglen ikke falder ned i renderne.

Bowling er derfor den ideelle aktivitet til at samle familien. Bowling er også en velegnet aktivitet for vennegrupper, som gerne vil konkurrere lidt mod hinanden og have det sjovt samtidigt.
Er man en rigtig haj til bowling, og har man lyst til at deltage i turneringer, arrangerer City Bowling også flere årlige turneringer, hvor man bruge sit talent til at vinde dejlige præmier.

Start festen med en omgang party bowling
Savner man en anden måde at starte byturen på, tilbyder City Bowling party bowling, hvor man kan bowle i diskolysets skær og købe drikkevarer til billige penge. For mange er party bowling en sjov og anderledes måde at starte byturen på, og som bonus er der kun 5 minutters gang ind til centrum, hvor alle barerne og diskotekerne ligger.

Så bliver det ikke nemmere at starte festen, når den allerede begynder det sekund, man træder ind i centret.
Party bowling er især populært hos virksomheder, som gerne vil ryste medarbejderne sammen i nye uvante omgivelser. Her hjælper den underholdende bowling og de våde varer til en sjov og uforglemmelig aften.

Tank energidepoterne op i den lækre restaurant
Det er nok de færreste, som får associationer til lækker gourmetmad, når de hører ordet bowling. De fleste tænker nok fedtet og dårligt tilberedt grillmad, som bare er smækket på en paptallerken. Men sådan er det ikke hos City Bowling, som råder over sin egen restaurant.

Her arbejder den dygtige køkkenchef og de venlige tjenere konstant for at opvarte bowlingcentrets sultne gæster, så de både får en god oplevelse i bowlinghallen såvel som restauranten.
Et besøg i restauranten garanterer en dejlig madoplevelse, for køkkenchefen udskifter nemlig løbende menuen for at udnytte sæsonens bedste og mest friske råvarer.

Når man kigger på menukortet, kan man derfor se frem til at finde lækkerier som tigerrejer med friterede pastinakker, lakseroulade med urtecreme, oksetournedos med årstidens svampe og meget mere.
Er man mere til de traditionelle menuer, kan man selvfølgelig også bestille steak med pommes frites, og der er naturligvis også retter til de små bowlere.

Nem transport til og fra City Bowling
Det er rigtig nemt at komme frem til City Bowling, uanset om man har egen bil, eller om man ankommer med offentlig transport. Bowlingcentret ligger på Rugårdsvej i Odense Centrum, men dets placering ligger uforstyrret af al letbanebyggeriet, som for tiden optager rigtig meget plads i bybilledet.

Derfor er det ikke noget problem, hvis man vil hen til City Bowling i egen bil. Som et ekstra lille krøl på halen, er der også gratis døren lige ved døren. Kører man med offentlig transport, stopper bussen lige foran indgangen. 5 minutter fra City Bowling ligger Odense Banegård, så man nemt kan skifte forbindelse både til og fra centret.


15. OKT 2019 • 13:46

Hammershus lyser op i aften

15. OKT 2019 • 13:43 FOR ABONNENTER

Bryggeri kan være på vej mod ny flot anerkendelse

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet