Sådan gør du din have skøn

SPONSERET AF LEDON.DK

Sådan gør du din have skøn

Drømmer du om at have en oase i din egen have? Der er heldigvis meget, du kan gøre for at få en skøn have, hvor du har lyst til at tilbringe mange timer. Vi guider dig til, hvordan du får en dejlig have.

Hvordan skaber man en skøn og dejlig have? Det er et spørgsmål, som mange haveejere nok har tænkt på. Derfor forsøger vi her at guide dig, så du kan skabe den have, du altid har drømt om.

Køb behagelige møbler
Noget af det vigtigste i en dejlig have er, at du har et dejligt sted at sidde. Derfor bør du investere i behagelige møbler, hvor du har lyst til at sidde i timevis. Har du plads, kan du med fordel investere i flere former for behagelige møbler. Du bør selvfølgelig have havestole og et havebord, så du kan spise i haven, når vejret er godt. Derudover kan du med fordel finde et par liggestole, hvor du kan nyde solens stråler hele sommeren. Sidst, men ikke mindst, kan du overveje at købe en hængekøje. Når du køber en hængekøje, skal du dog være opmærksom på, at du skal have to træer, som du kan hænge hængekøjen op i. Alternativt kan du købe en af de hængekøjer, der har et stativ. Så kan hængekøjen nemlig stå af sig selv, og den kan stå lige der, hvor det passer dig.

Skab hygge i haven
Hvis der er noget, vi danskere elsker, så er det hygge. Om vinteren pakker vi os ind i tæpper og ser gode film. Men hygge behøver ikke kun at foregå indendørs. Du kan nemlig sagtens skabe hyggekroge i haven, hvor du kan nyde din egen lille oase. Vil du skabe den helt perfekte hyggekrog, kan du eksempelvis købe et sejl og spænde det op mellem træer i haven. Så kan du sidde i læ for sol og regn under sejlet. Du kan også gøre haven ekstra hyggelig ved at hænge kulørte lamper mellem træerne. Noget andet, der skaber masser af hygge i haven, er krukker med smukke blomster, som du kan nyde synet af, mens du er i din have.

Køb legemøbler til haven
Hvis din have skal være en oase for dine børn, kan du overveje at investere i legemøbler. På den måde kan de altid komme ud og nyde den friske luft, mens du er lige i nærheden. Hos ledon.dk kan du købe et bredt udvalg af legeredskaber, som kan passe ind i netop din have. Du kan blandt andet købe rutsjebaner, legehuse, vipper, sandkasser og vippedyr. Det vil med garanti blive et hit hos dine børn.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet