Skab mere arbejdsglæde med disse tiltag

SPONSERET AF COASTZONE

Skab mere arbejdsglæde med disse tiltag

Motivation på arbejdspladsen er et af de vigtigste elementer, hvis du ønsker at drive en effektiv virksomhed. Denne motivation skabes, hvis dine medarbejdere trives med arbejdet og møder op glade og tilfredse hver dag. Dog kan arbejdsglæden sagtens forsvinde på lange og travle dage fyldt med møder og hårde opgaver. Er du direktør i en virksomhed, gælder det derfor om at overveje at indføre en række tiltag på arbejdspladsen, så dine medarbejdere kan få ny motivation. Læs med herunder, og få inspiration.

Frugtordning
De lange dage på arbejdet kræver ikke kun kaffe, men også fødevarer, der kan stille sulten og friske humøret op. I den forbindelse vil en frugtordning være den helt rette løsning. Medarbejderne vil med garanti sætte pris på et sundt tiltag i form af en lækker skål med frugt i pauserne, og du kan glæde dig over vægten på sundhed i din virksomhed. I det lange løb vil det større fokus på sundhed desuden skabe overskud, færre sygedage og en højere produktivitet – ting, som du formentlig ønsker at bevare i virksomheden.

Fitnessabonnement
Eftersom medarbejderne formentlig længes efter at motionere, når arbejdsdagen på kontoret er ovre, vil et fitnessabonnement friste mange og skabe en ekstra portion arbejdsglæde. Denne fryns sætter ligeledes fokus på sundhed og er samtidig yderst relevant, hvis nogle af dine ansatte er overvægtige. Ved at tilbyde et fitnessabonnement kan du undgå skavanker hos medarbejdere og samtidig øge produktiviteten i virksomheden. Mener du ikke, at der er plads til at forære alle medarbejdere et gratis fitnessabonnement, kan du i stedet tilbyde rabatter på abonnementer til det lokale fitnesscenter.

Teambuilding
Måske har I allerede holdt flere teambuilding-dage, men hvis det ikke er tilfældet, er der bestemt flere gode grund til at indføre dette tiltag. Teambuilding er blevet et yderst populært fænomen de seneste år, hvor målet er at få rystet medarbejdere bedre sammen. Det er ofte en stor fordel og til glæde for medarbejderne, at de kan lave andet med hinanden end at tale om arbejde. Udover at styrke medarbejdernes sammenhold vil de samtidig kunne lære hinanden bedre at kende personligt og øve punkter såsom kommunikation, tålmodighed og tillid. Tag derfor med fordel kontakt til en række leverandører, som virker passende i forhold til netop din virksomhed. Coastzone.dk tilbyder eksempelvis virksomheder over hele landet alt fra et par timers energisk konkurrence til længerevarende udviklingsforløb. Overordnet set vil teambuilding-dagen skabe et bedre arbejdsklima og dermed en større arbejdsglæde, og både arbejdslysten og medarbejdernes evne til at præstere forøges.


12. OKT 2019 • 20:01 FOR ABONNENTER

I kapløb med tiden

12. OKT 2019 • 19:42

Private sælger loppefund

12. OKT 2019 • 18:39 FOR ABONNENTER

Skydesportens Dag: Tidende på pletten

12. OKT 2019 • 18:12 FOR ABONNENTER

Efterår på Grønbechs Gård: Kun røre, ikke se!

Mest læste