Festkjoler til enhver anledning

SPONSERET AF MESSAGE.DK

Festkjoler til enhver anledning

Står du og skal til en festlig begivenhed i nærmeste fremtid – såsom et bryllup eller en fødselsdagsfest? Eller skal du måske bare ud med veninderne? Så har MESSAGE et stort udvalg af festtøj, og her især festkjoler, så du undgår den helt store tøjkrise inden du skal ud ad døren. Uanset om du er til glitter, velour, mønstrer eller den lille sorte klassiske festkjole, så finder du det blandt MESSAGE store sortiment af kjoler af forskellige brands som Just Female, mbyM, Second Female, Project Unknown, Frakment, Minimum, Moves, Neo Noir og D’ahrling.

Det vigtigste, når du skal vælge en festkjole, er først og fremmest at finde en pasform der klæder lige præcis din kropstype, og som du føler dig godt tilpas i, da det kan betyde alt for din udstråling. MESSAGE har et bredt sortiment af festkjoler i flere forskellige former og snit, så der er en festkjole til enhver smag.

Ligesom du måske ønsker en varieret garderobe, hvad angår farver, mønstre og print, så kan et udvalg af forskellige pasformer med forskellige udskæringer også være at foretrække. En midi-kjole med tætsiddende pasform og v-hals er et godt bud på den lille sorte, mens en oversize kjole med turtleneck og lange ærmer er helt perfekt, hvis du går efter et mere klassisk, tidløst og sofistikeret look. Kjolen er altid yderst anvendelig, og her især den klassiske blondekjole, når festlighederne melder sig på banen. Det festlige islæt kan piftes op ved at vælge en kjole med elegante blondedetaljer på ærmer, bryst og skuldre eller ved at gå efter en kjole med feminine udskæringer og måske endda en åben ryg. Kjolens materiale og kvalitet kan ligeledes skabe et udtryk. Den behagelige bomulds- eller jerseykvalitet er perfekt til hverdag og mindre formelle begivenheder, mens de mere eksklusive kvaliteter som velour, silke og ruskind er perfekte festkjoler til de specielle anledninger. Uanset humøret og anledningen, finder du et bredt udvalg af lækre festkjoler hos MESSAGE.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet