Ny carport? Følg trenden for 2019

SPONSERET AF LYNGSOE

Ny carport? Følg trenden for 2019

Tiderne skifter, og det samme gør trends. Dette ses tydeligt, når man skruer tiden tilbage og ser på hvordan moden er skiftet inden for både mode, biler og byggeri. I 1970’erne bar modetrenden præg af jeans med vidde, rullekravesweatre og store mønstre og starten af 2000’erne huskes bedst på grunden af de farverige ternede partisaner-tørklæder og mærker som Everlast og Miss Sixty. Også moden inden for husbyggeri har ændret sig. Fra klassiske byhuse der blomstrede op i villakvarterer, udsmykket med søjler og blomsterranker, til patriciervillaer og store murstensvillaer. Samme tendens viser sig når det drejer sig om opførelsen af carporte. Tidligere har trenden været carporte opført i træ med robuste pæle og flad tagryg.

Stålcarporte med buede designs vinder frem i 2019
Allerede nu kan der tegnes et billede af den trend, som dominerer blandt opførelsen af carporte i 2019. Carporte i stål vinder nemlig frem i popularitet og kan spottes i flere og flere indkørsler både i provinsens villakvarterer og i storbyen. Særligt ses det, at carporte med buede designs vinder frem. Det buede design giver et elegant, let og simpelt udtryk, som vil passe til de fleste typer hus. Samtidig er det buede design i stål tidløst og vil ikke gå af moden. Derfor behøves du ikke bekymre dig om, om moden skifter – og ved at vælge en carport i stål, skal du heller ikke bekymre dig om vedligeholde.

Trendy eller ej - carporten skal matche huset
Når du vælger en carport i stål, har du mulighed for at skabe lige nøjagtig det udtryk du vil have, så det passer til husets stil og helhed. Derfor er det vigtigt at have in mente, at det ikke er nok at have trenden for øje. Det kan derfor være en god idé at rådføre sig hos salgskonsulenter, som har god erfaring med hvilke løsninger der virker.


Mest læste