Sådan skaber du det perfekte drengeværelse

SPONSERET AF WALLSTICKERLAND.DK

Sådan skaber du det perfekte drengeværelse

Står du og skal indrette et drengeværelse, så bør du læse med i denne guide, som primært har fokus på drengeværelset, hvor du kan modtage tips og gode råd til, hvordan du forholdsvist billigt skaber det perfekte drengeværelse.

Skab et personligt værelse
Når du skal indrette ethvert børneværelse, omend der er tale om et drenge- eller pigeværelse, så er det meget vigtigt, at det bliver gjort personligt. At gøre værelset personligt kan af og til være svært, da hvert enkelt menneske ganske vist har sin helt egen personlighed. En måde at gøre dette på er ved at have en god portion farver i rummet. Her kan der eksempelvis være tale om vægge malet med barnets yndlingsfarve. Dette er måske ikke den smukkeste farve, men det kan give en enorm værdi for barnet. Synes du, at det er for meget med vægge i vilde farver, så bør du dog alligevel forsøge at skabe et farverigt værelse.

Wallstickers og plakater
En måde hvorpå du kan skabe personlighed, når du skal indrette et værelse, kan være ved hjælp af en plakat eller en wallsticker. Man siger, at et billede siger mere end tusinde ord, så hvorfor ikke bruge en plakat til at fortælle lidt om personen på værelset. Det kan eksempelvis være, at der er tale om en dreng, som er fan af et fodboldhold. Da kan en idé være en plakat med spiller eller lignende fra dette hold. Hvad angår wallstickers, så kan dette være en måde, hvorpå der kan blive klistret citater eller andre motiver på væggene. Udover citater kan man eksempelvis få klistret en jordklode og meget andet på væggen.

Brug hylder og reoler
En fed hylde eller reol er jo fantastisk pynt i sig selv. Derudover kan man ved hylder og reoler bruge dem til at opbevare yderligere pynt på, hvilket er utroligt smart. Der findes et hav af hylder og reoler i et utal af former og farver, så chancen for at finde en som passer til det værelse, som du skal indrette, er ret stor. I forlængelse af at male væggene, kan en hylde eller reol være en god måde at skabe farve og liv på værelset, hvis man har hvide vægge eller vægge af en anden simpel farve.

Du bør nu være klædt lidt bedre på til, når du skal indrette det perfekte drengeværelse, eller anden form for værelse. Der er ganske vist mange måder at gøre dette på. Du bør derfor finde ud af, hvad der personligt passer dig bedst, og du bør blot bruge disse råd som pejlemærker. Skal du indrette værelset til dit barn, så kan det i høj grad anbefales, at du inden for rimelige grænser i højeste mulige grad inddrager dit barn. Ved at du gør dette, vil du opleve, at barnet får følelsen af at have medbestemmelse, og dit barn vil derfor med god chance blive endnu mere glad for det endelige resultat, end hvis der ingen medbestemmelse var.


Mest læste