Mathias Christiansens makker stopper: Vi havde gang i noget rigtig spændende
Foto: Ole Mik

11. MAR 2019 • 10:10SPORT • AF REDAKTIONEN

Mathias Christiansens makker stopper: Vi havde gang i noget rigtig spændende

Badmintonspilleren Christinna Pedersen stopper på det danske landshold. Sidste turnering med bornholmeren Mathias Christiansen bliver Swiss Open.

– Jeg er selvfølgelig rigtig ked af, at Christinna har valgt at stoppe. Jeg synes, at vi havde gang i noget rigtig spændende, og jeg så selvfølgelig frem til at starte en OL-kampagne sammen med hende med henblik på at vinde en medalje til Danmark, siger Mathias Christiansen til badminton.dk.

– Omvendt har jeg stor respekt for hendes beslutning. Jeg ved, at den ikke har været nem, og at den er taget efter grundig selvransagelse, og jeg kan jo godt sætte mig ind i hendes situation, siger han.

Det er for at hellige sig familielivet, at Christinna Pedersen nu har valgt at stoppe karrieren.

– Christinna har været med til at hjælpe mig frem på den helt store internationale badmintonscene, og jeg har lært rigtig meget af og med hende, som jeg er taknemmelig for at have fået med. Nu må jeg se fremad, og selv om det er på en ærgerlig baggrund, så glæder jeg mig til et forhåbentlig nyt og spændende projekt og kapitel i min karriere. Jeg ønsker Christinna og Kamilla al held og lykke med deres familieliv, siger Mathias Christiansen.

Sportschef i Badminton Danmark, Jens Meibom, vil også se fremad:

– Vi skal nu forholde os til endnu en ny virkelighed. Vi har allerede talt med Mathias omkring hans fremtid, men har brug for lidt mere tid, inden vi kan melde noget officielt ud omkring de fremtidige mixeddoublekonstellationer, siger Jens Meibom.

Christinna Pedersen har spillet sammen med Mathias Christiansen siden efteråret 2017, og det har ikke været nemt at stoppe det gode makkerskab, siger Christinna Pedersen til badminton.dk.

– Det har simpelthen været så spændende en proces, vi sammen har været igennem på relativt kort tid, men jeg må også bare være ærlig over for mig selv og turde følge mit hjerte. Det ville hverken være fair over for Mathias eller forbundet at fortsætte, når jeg kan mærke helt inde i maven, at jeg ikke længere har den gnist, som har medført de gode resultater og titler, jeg har vundet, siger Christinna Pedersen.

Mest læste

13. JUL 2019 • 19:49 FOR ABONNENTER

Træneren savner opbakning til Nexøs nye projekt