Poul Pava laver ny kontrakt: Det kan blive kæmpestort
Poul Pava og Thirasak Vikitset, administrerende direktør i S&J. Eget foto

5. MAR 2019 • 16:22 • AF REDAKTIONEN

Poul Pava laver ny kontrakt: Det kan blive kæmpestort

Kunstner og designer Poul Pava har skrevet en femårig kontrakt med det børsnoterede thailandske selskab S&J International, der er en del af Saha-gruppen – ifølge en pressemeddelelse en af Thailands største handels- og industri-konglomerater.

Aftalen byder på en stor mulighed for Poul Pava, hvis designs kan nå ud til et enormt publikum i i første omgang fem asiatiske lande, herunder Thailand og Malaysia.

– Det kan blive kæmpestort for mig, siger Poul Pava, der har brugt de seneste år på at være restauratør på Laksetorvet i Rønne, men som nu er 'back on track', som han siger og igen koncentrerer sig om kunst og design.

Fra S&J International lyder det, at man er faldet for Poul Pavas naivistiske streg og "den ubekymrede stil, som kunstneren gennem mange år har arbejdet med".

– Den falder godt i tråd med den måde, man tænker på i Asien, udtaler Bo Nystrup Nielsen og Pattara Vikitset fra S&J International.

– Poul Pava har kreative ideer og designs, som vi har planer om at teste på en række produktkatgorier, herude blandt andet kosmetik, tøj, tasker, hudpleje, shampoo og flere mulige emner, lyder det fra koncernen.

– Markedet trænger generelt til nye designs og ideer – dem har Poul Pava mange af og skal i samarbejde med vore egne designere være med til at udvikle disse, og vi glæder os til at prøve af dem af i Asien, siger Bo Nystrup Nielsen og Pattara Vikitset fra S&J International.

Hvis man skal lave en sammenligning til hjemlige breddegrader, kan man trække paralleller mellem S&J International og Coop i Danmark, fortæller Poul Pava. Derude er det bare meget større, tilføjer han med optimisme i stemmen.

Poul Pava har herhjemme har stor succes med sine designs og har været repræsenteret i mange butikker og på flere forskellige varemærker.


Her ses Poul Pava med Bo Nystrup Nielsen, Thirasak Vikitset og Pattara Vikitset. Eget foto


Disse masker er et eksempel på de ideer og den udvikling, vi arbejder med, fortæller Poul Pava.


SENESTE NYHEDER

23. MAJ 2019 • 17:55 FOR ABONNENTER
Brugsen kom ud med sit første underskud i mange år
23. MAJ 2019 • 16:31 FOR ABONNENTER
Kirstens yngste søn blev væk på papiret
23. MAJ 2019 • 14:45 FOR ABONNENTER
Aarsdale overvejer fornyet bopælspligt
23. MAJ 2019 • 13:00 FOR ABONNENTER
Bornholms største fadølsanlæg drypper på tørt sted
23. MAJ 2019 • 11:08 FOR ABONNENTER
Ret til tidligere pension for visse faggrupper?

MEST LÆSTE BORNHOLM

23. MAJ 2019 • 05:47
Brasserie åbner i Rønne

Mest læste