Viking Fodbold nomineret til stor pris

26. FEB 2019 • 10:09SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Viking Fodbold nomineret til stor pris

Når DBU Bornholm i den kommende weekend rejser til årets repræsentantskabsmøde i hovedorganisationen i Horsens, håber den bornholmske delegation på at tage en pris med tilbage til øen.

Det er Viking Fodbolds indskolingsprojekt, som er kommet i betragtning til prisen “Årets fodbold aktivitet”, som uddeles i løbet af søndagens repræsentantskabsmøde 2019.

Det er pigerne Sarah Zawada, Rebecca Dellgren og Karoline Dam Mortensen fra Viking Fodbold, som står bag projektet. Samme projekt modtog prisen for Årets Fodboldaktivitet ved DBU Bornholms Fodbold Award 2018.

De tre piger har skabt et nyt initiativ målrettet skolerne, der både skal bruges til at rekruttere og fastholde fodboldspillere i klubberne i Rønne.

– DBU Bornholms bestyrelse er ikke i tvivl om, at et så spændende indskolingsprojekt fortjener en indstilling. Et samarbejde på tværs af skole, klub og frivillige unge mennesker er særdeles værdiskabende for alle parter, skriver DBU Bornholm i en pressemeddelelse.24. MAJ 2019 • 15:23 FOR ABONNENTER

Partier: Selvfølgelig skal Bornholm kompenseres

24. MAJ 2019 • 15:12 FOR ABONNENTER

Stort flertal vil have staten til at punge ud til Bornholm

24. MAJ 2019 • 14:58 FOR ABONNENTER

Udsigt til voldsom trængsel i de bornholmske alper

Mest læste