Sjældent comeback efter kampvalg i DBU Bornholm
Kun Erik Andersen (tv.) af de tre udfordrere fik plads i DBU-bestyrelsen. Foto: Allan Rieck

22. FEB 2019 • 14:16SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Sjældent comeback efter kampvalg i DBU Bornholm

Selv om ikke færre end tre kandidater udfordrede to af de siddende bestyrelsesmedlemmer, så blev det ikke til den store udskiftning i DBU Bornholms ledelse på torsdagens repræsentantskabsmøde i Allinge.

Frank Granlyst og Henning Jensen genopstillede og talte begge for genvalg, da de begge er dybt involverede i det reformarbejde, der i øjeblikket pågår i Foreningen af Lokalunioner/DBU Bredde.

Med den samme begrundelse indstillede bestyrelsen Frank Granlyst og Henning Jensen til genvalg, og den opfordring fulgte et flertal af de 28 klubledere, der afgav deres stemme under den efterfølgende valghandling.

Udfordrerne var NB-formand Erik Kristensen, AaIF-ungdomslederen Jimmi Sonne og den tidligere fodboldformand i Knudsker IF, Erik Andersen, og af dem var det kun Erik Andersen, der opnåede stemmer nok til at få en plads i bestyrelsen. Her afløser han næstformand Dan Dellgren, der ikke stillede op til genvalg.

52-årige Erik Andersen gør dermed et sjældent comeback, idet det i år er præcis 25 år siden, han forlod DBU Bornholms daværende bestyrelse efter en periode på fire år. For snart to år siden forlod han også fodboldbestyrelsen i Knudsker IF, men har nu meldt sig klar til at tage en ny tørn i fodboldens tjeneste.

Den økonomiansvarlige i DBU Bornholms bestyrelse, Erik Deichmann, blev genvalgt uden modkandidater.

24. MAJ 2019 • 15:23 FOR ABONNENTER

Partier: Selvfølgelig skal Bornholm kompenseres

24. MAJ 2019 • 15:12 FOR ABONNENTER

Stort flertal vil have staten til at punge ud til Bornholm

24. MAJ 2019 • 14:58 FOR ABONNENTER

Udsigt til voldsom trængsel i de bornholmske alper

Mest læste