Gør dig selv og din søvn en tjeneste og køb en elevationsseng

SPONSERET AF SLEEPZONE.DK

Gør dig selv og din søvn en tjeneste og køb en elevationsseng

En god nats søvn er noget af det vigtigste for os som mennesker for at fungere optimalt i vores hverdag. Så hvorfor ikke sørge for, at du får den bedste nats søvn du kan, og forkæle dig selv med en god elevationsseng? Se et stort udvalg af elevationssenge her.

Med en elevationsseng vil du få en masse ny muligheder i soveværelse, som du ikke har haft før. Den er nemlig udstyret med fordele, du ikke vil finde ved almindelige senge. Læs her om nogle af de bedste fordele:

• Med elevation i din seng, kan du sove i lige nøjagtig den position du ønsker. Hvis du f.eks. kan lide at sove med benene lidt hævet, kan du blot hæve fodenden, så den passer til den ønskede højde. Denne funktion er i øvrigt også god, hvis du er kommet til skade og derfor skal holde foden/benet i en højere position end hovedet.

• Selvom sengen dog blot er beregnet til at sove i, må vi indrømme, at mange danskere kan godt lide at bruge den til meget mere end søvn. Med de mange gode tilpasningsmuligheder kan du sidde oprejst i sengen og læse en god bog eller se fjernsyn eller arbejde på din computer, hvis det er det du ønsker.

• Ydermere er en elevationsseng særdeles velegnet til gravide. Mange gravide døjer med meget væske i benene, hvor det her kan være en god ide at få dem lidt op, når man hviler sig. Det samme gør sig gældende når man skal op af sengen. Er man højgravid, kan man lade sengen gøre det hårde arbejde, når man skal rejse sig. Denne funktion er en ting mange ældre eller folk med rygproblemer også kan nyde stort gavn af. På den måde er elevationssengen ikke blot en luksus vare, men en praktisk seng, der kan bidrage til at gøre livet lidt lettere.


15. OKT 2019 • 13:46

Hammershus lyser op i aften

15. OKT 2019 • 13:43 FOR ABONNENTER

Bryggeri kan være på vej mod ny flot anerkendelse

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet