Møde i Hasle: Sådan sænker du energiforbruget
Arkivfoto

17. FEB 2019 • 20:19 • AF REDAKTIONEN

Møde i Hasle: Sådan sænker du energiforbruget

En blanding af små tiltag, målrettede indsatser og lidt ændret adfærd kan betyde op mod 30 procent reduktion i varme- og eludgiften.

Hvis man synes, det lyder spændende, kan man deltage i et arrangement i medborgerhuset Rådhuset i Hasle onsdag den 20. februar kl. 19 og få mere at vide. Bornholms Miljø- og Energiforening står i samarbejde med Hasle Byting og Bright Green Island under projekt Grøn Ordning for invitationen.

Arrangementet har særligt fokus på, hvordan vi uden omkostninger, med små investeringer eller med lidt gør-det-selv gåpåmod kan sænke vores varmeregning og sikre vores hus mod vind og vejr, bliver det oplyst.

I første del tager energiteknolog og – konsulent Mads Kissow, Bornholms Miljø- og Energiforening, fat i husets forskellige ”kropsdele”, der bliver gennemgået med henblik på de små, men vigtige vedligehold, tjek og udskiftninger.

I anden del kigger man på, hvordan vi kan nedsætte vores elforbrug ved at være opmærksomme på vores ”vognpark” af elektronik og deres brug.

Deltagerne opfordres til at komme med ”egne sager og huse”, da der efter gennemgangen bliver der god tid til at få sparring og diskutere renoveringsprojekter.

25. MAJ 2019 • 06:31 FOR ABONNENTER

Permagrønt søger medlemmer til nyt samarbejde

Mest læste