Kadeau på vej mod bedre resultater: Vi er i en positiv udvikling
Foto: Berit Hvassum

16. FEB 2019 • 15:06 • AF REDAKTIONEN

Kadeau på vej mod bedre resultater: Vi er i en positiv udvikling

Dagbladet Børsen kunne fredag fortælle historien om økonomiske kvaler i gourmet-branchen, og på listen over dårlige regnskaber lå Kadeau i bund med et årsresultat på minus 5,6 millioner kroner.

Men heldigvis for de bornholmske drenge, der står bag restauranterne i Sømarken og på Christianshavn, står det ikke helt så slemt til – i hvert fald ikke længere.

For tallene, som Børsen refererer til, stammer fra et to år gammelt regnskab, for sidste års resultat er endnu ikke kendt, men det vil vise en bedre tendens.

Det siger direktør for Kadeau, Magnus Kofoed, til Bornholms Tidende.

– Vi er i en rigtig positiv udvikling, og denne gang kommer vi ud med et bedre resultat, siger han.

Kadeau kan endnu ikke oplyse, hvordan sidste års regnskab ender ud, men det går altså i den rigtige retning, lyder det fra Magnus Kofoed.

Helt i mål er man dog ikke.

– Det er stadig ikke på niveau med det, som vi stiler imod, men vi er på den rigtige vej. Og vi er ikke bekymrede, siger Magnus Kofoed.

Kadeau fik sidste år nye investorer ind i folden, og det har været med til at give mere ro på bagsmækken. Samtidig har man ryddet op i nogle af de mindre gode beslutninger, som er blevet truffet gennem de seneste år, fortæller Magnus Kofoed.

Der bliver i dag klokken 16 åbnet for bookinger til 2019-sæsonen på Bornholm.

25. MAJ 2019 • 06:31 FOR ABONNENTER

Permagrønt søger medlemmer til nyt samarbejde

Mest læste