Ekkodalshuset er klar med stjerner, gensyn og nye navne
Foto: Berit Hvassum

6. JAN 2019 • 15:48 • AF ANETTE VESTERGAARD

Ekkodalshuset er klar med stjerner, gensyn og nye navne

Ekkodalshuset er i fuld gang med at offentliggøre sommerens koncerter i 2019 – og der er både gengangere, verdensstjerner og nye artister.

– Og som vi plejer, er der selvfølgelig også en ”mixer”, hvor vi sætter et etableret navn sammen med et lokalt band, fortæller Christian Froberg Dahl i en pressemdddelelse.

Otte koncerter er der indtil videre på plakaten i de to første uger i august. Den irske musiklegende Gilbert O’Sullivan optræder den 2. august, og over halvdelen af billetterne er allerede solgt. Interessen er ligeledes stor for det evigt rockende danske orkester The Sandmen, der besøger Ekkodalen den 3. august.

Big Fat Snakes forsanger Anders Blichfeldt optræder to dage i træk til sommer. Først med en solokoncert den 8. august og dagen efter går han på scenen med de bornholmske ”varmemestre” The Heat-Makers.

Fyrtårnet på den danske musikscene, folksangeren Allan Olsen, finder for femte gang vej til Ekkodalshuset, og også På Slaget 12 sangerinden Ann-Mette Elten har sagt ja til at komme igen, nemlig den. 7. august, hvor hun optræder sammen husbonden Niels Kirkegaard, der også har en fortid i På Slaget 12.

Der er ligeledes genhør med det irske-danske band Shamrock. Kvartetten blev et tilløbsstykke sidste år, hvor mange ikke nåede at få billet.

Lasse og Mathilde afrunder sommersæsonen 2019 i selskab med et blandet orkester, der tæller koryfæer som Ole Fick (Burning Red Ivanhoe, Trille Band, Monrad & Rislund m.fl), Wili Jønsson (Gasolin) og Alex Riel (Savange Rose).

SENESTE NYHEDER

25. AUG 2019 • 17:54 FOR ABONNENTER
Avlere og eksperter er enige: Majsen er rekordstor i år
25. AUG 2019 • 00:17 FOR ABONNENTER
Dramatisk første afsnit af bornholmernes historie
24. AUG 2019 • 19:53 FOR ABONNENTER
Bornholms frugtavlere er udfordret: Høsten ser ikke god ud

MEST LÆSTE BORNHOLM

24. AUG 2019 • 11:52 FOR ABONNENTER
Her er byforeningens yndlingsidé til et nyt Rønne
24. AUG 2019 • 09:19 FOR ABONNENTER
Bornholmsk keramik oplever en ny guldalder

Mest læste