Danmarks bedste bokser går på talerstolen i Aakirkeby

16. NOV 2018 • 17:30 • AF ANETTE VESTERGAARD

Danmarks bedste bokser går på talerstolen i Aakirkeby

Med mere end 330.000 følgere på Facebook er Mikkel Kessler et af de mest populære sportsnavne i Danmark – selv om han indstillede boksekarrieren for tre år siden.

Nu kommer han til Bornholm, nærmere betegnet Aakirkeby-Hallerne, for at fortælle om sine år som professionel topbokser.

Bornholms Idrætsråd står bag arrangementet, og Bjarne Westerdahl, kasserer i idrætsrådet, glæder sig over at kunne byde endnu en tidligere sportsstjerne velkommen til Bornholm.

– Sidste år havde vi besøg af Jason Watts, som trak et stort publikum. Og ligesom ham håber vi, at Mikkel Kessler kan give et indblik i, hvordan man træner på det niveau, både fysisk og mentalt, hvordan man forener en sportskarriere med et privatliv, og i det hele taget går lidt dybere end det, man ser i den kulørte presse, siger Bjarne Westerdahl.

Ugen efter Mikkel Kesslers besøg sætter en anden tidligere sportsstjerne sine fødder på Bornholm, i form af fodboldlegenden Preben Elkjær.

Hvis man skal ind og høre Elkjærs guldkorn i Musikhuzet skal man betale 350 kr for en billet, mens Kesslers foredrag i Aakirbey-Hallerne er gratis.

Først til mølle

– De her foredrag er noget, vi gør for vores medlemmer, siger Bjarne Westerdahl og minder om, at Bornholms Idrætsråd repræsenterer 70 idrætsforeninger på Bornholm.

– De fleste af vores medlemmer er små foreninger, som ikke har råd til at invitere et stort navn på besøg. Trænere, udøvere, ledere. Foredraget er primært rettet mod dem, men alle er selvfølgelig velkomne, siger Bjarne Westerdahl.

Der er plads til godt 100 mennesker i Aakirkeby-Hallernes lokaler, men Bjarne Westerdahl lover, at han nok skal sørge for at have ekstra stole i baghånden, hvis interessen er stor. Samtidig opfordrer han folk til at komme i god tid.

– Det er først til mølle.

Foredraget den 27. november starter kl 18.30.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

25. MAJ 2019 • 18:39
10 nye huse på vej til Snogebæk

Mest læste