Molslinjens køb koster 20 arbejdspladser i Svendborg
Foto: Berit Hvassum

9. NOV 2018 • 07:19 • AF REDAKTIONEN

Molslinjens køb koster 20 arbejdspladser i Svendborg

Svendborg havde regnet med at få 20 arbejdspladser til byen, når rederiet Færgen flyttede fra Rønne til den sydfynske by.

Men efter Molslinjens opkøb af Færgen må Svendborg vinke farvel til udsigten til nye arbejdspladser. Hovedkonteret kommer nemlig til at lukke, fortæller rederiets kommunikationschef Jesper Maack til DR.

– Planerne om at etablere et hovedkvarter i Svendborg kommer vi ikke til at arbejde videre med. Lejemålet dernede bliver opsagt, siger han til DR Fyn og fortsætter:

– Vi er et rederi med base i Aarhus, og det er også her, og delvist på Bornholm, at vi har vores administration og alle vores stabsfunktioner. Så de nye ruter kommer på det område til at blive drevet fra Aarhus.

Meldingen ærgrer Svendborgs borgmester Bo Hansen fra Socialdemokratiet, beretter DR.

– Jeg frygtede egentlig, at det ville ske. Men der er også noget i mig, der siger, at jeg ikke er så overrasket. Når en virksomhed på den måde pludselig bliver en del af noget større, så er det helt naturligt, at man sidder og kigger efter nogle synergieffekter, siger han til DR Fyn.

Molslinjen vandt først den samfundsbegrundede færgebetjening af Bornholm og har siden købt hele Færgen og overtaget driften på alle rederiets tidligere ruter.

17. APR 2019 • 14:16 FOR ABONNENTER

Investorer sætter frist for et nyt kulturhus

17. APR 2019 • 13:55

Politiet efterlyser cykel

Mest læste

16. APR 2019 • 11:55 FOR ABONNENTER

Europamesteren vendte hjem til Bornholm

14. APR 2019 • 07:50 FOR ABONNENTER

Corts styrke ligger på sofaen