Søren Pind slutter sig til kritikerne: Rejsen er en del af min ferieoplevelse
Foto: Berit Hvassum

22. OKT 2018 • 16:28 • AF JAKOB MARSCHNER

Søren Pind slutter sig til kritikerne: Rejsen er en del af min ferieoplevelse

Også tidligere minister Søren Pind kan nu regnes blandt kritikerne af Bornholmslinjens sejlads til Bornholm. Han er særligt utilfreds med, at man ikke kan rejse på 1. klasse. Det vil koste for Bornholm, frygter han.

– Jeg kan sagtens forstå dem, der kun ønsker at rejse så billigt som muligt. For mit eget vedkommende er rejsen ofte en integreret del af min ferieoplevelse – og det prioriterer jeg derfor og sparer så på andre ting. Selv om de fleste er de første, er der også en del der har det som mig, skriver han på Facebook.

– Derfor niver det mit hjerte, når jeg kan se, hvilke anstrengelser Bornholm det seneste årti har gjort sig for at hæve kvaliteten på øen med michelinrestaurant etc. – og man så oplever rejserne dertil blive mere og mere discountagtige. Jeg troede ikke, det kunne blive værre end den gamle færgen. Men Molslinjen har nedgraderet rejseoplevelsen endnu mere med ren fokus på masse, fortsætter han.

– Det er synd for Bornholm. For det betyder, at bestemte rejsende fravælger at rejse dertil, der ellers kunne udvikle øen endnu mere. Det er også min oplevelse, at pendling er blevet oftere forekommende og behovene anderledes – hvad med disse rejsende?.

– Mellem Århus og Sjælland tilbyder Molslinjen 1. klasse. Til Bornholm nægter man det. Jeg har prøvet at rejse sagen der. Selskabet er ligeglad. I sin tid spurgte jeg trafikministeren, hvorfor dette ikke var et krav i udbudet. Han trak på skulderen, men er selvfølgeligt også valgt i Aarhus.

– Jeg er helt på det rene med, at nogen bare vil mene, at alle skal rejse ens. Men når man først kommer frem, bor alle heller ikke på de samme hoteller. Det er ganske enkelt for ringe og en prop for yderligere forbedring af turismen i en landsdel, man ikke kan være bekendt, slutter Søren Pind.


Foto: Jens-Erik Larsen


SENESTE NYHEDER

20. MAR 2019 • 07:15
DF har fundet sin nye formand
19. MAR 2019 • 19:55 FOR ABONNENTER
Rekordår i brugsen

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. MAR 2019 • 09:00
Restaurant i Allinge til salg

Mest læste