Nicklas Amdi Pedersen cykler videre for BHS-Almeborg Bornholm i 2019
Nicklas Amdi Pedersen cykler videre som en del af BHS-Almeborg Bornholm-holdet i 2019

17. OKT 2018 • 10:33SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Nicklas Amdi Pedersen cykler videre for BHS-Almeborg Bornholm i 2019

Endnu en af BHS-Almeborg Bornholms store profiler fra den nu snart forgange succesfulde 2018-sæson, Nicklas Amdi Pedersen, har forlænget sin kontrakt med det bornholmske cykelhold.

– Nicklas er en rytter som kan levere resultater på egen hånd. Men han er så sandelig også en teamspiller. Han er ikke bange for at ofre sin egen chance for at køre for sine holdkammerater, siger sportsdirektør Christian Juul Andreasen, der naturligvis er glad for at kunne beholde den erfarne rytter. '

– Han skal bestemt have en del af æren for vores mange flotte resultater i denne sæson, og det har derfor været vigtigt for mig at beholde ham. Jeg glæder mig meget til endnu en sæson med Nicklas på vores hold, tilføjer sportsdirektøren.

Det er blevet til mange flotte resultater i denne sæson for Nicklas Amdi Pedersens eget vedkommende, bl.a. to podiepladser i store UCI-løb, en andenplads i Scandinavian Race og en tredjeplads i GP Himmerland. Det blev også til en sejr i et A-løb i Aarhus, ligesom han var en del af det hold, som vandt DM i holdtidskørsel, og en af de seks ryttere, der repræsenterede det bornholmske hold i årets Post Nord Danmark Rundt.

– Vi har i fælleskab skabt en vindermentalitet og holdånd, hvor holdets succes sættes før personlige ambitioner, hvilket jeg tror er årsagen til vores mange topplaceringer i år. Det har været fedt at være en del af, og det tager vi med videre til næste år. siger Nicklas Amdi Pedersen.
Mest læste