Therese Mikkelsen vandt to flotte sejre
Foto: Torben Ager

13. OKT 2018 • 18:28SPORT • AF WILLY MOGENSEN

Therese Mikkelsen vandt to flotte sejre

Lørdagens montéfinale på travbanen blev sikkert vundet af Any Given Monday med Therese Mikkelsen i sadlen, hvorved hun cementerede sin position som den førende i årets rytterserie.

Det var tidligt Winston E M der med Michala Haagensen på ryggen der tog føringen, medens Therese Mikkelsen fik Any Given Monday glat fra start og placerede den i ryg på den førende. Ind i opløbet var det klart at Any Given Monday havde mest at gøre godt med og det blev da også sikkert op mod målstregen, idet sejren blev sikker foran Winston E M og Mccabe.

Lørdagens travløb blev en dag som Therese Mikkelsen med garanti ikke glemmer sådan lige med det samme, idet hun udover sejren i montè finalen også var i stand til at vinde Ungdomsseriens Finale.

Det skete med stærke Amadillo C N. Fra start tog Uccello Gene føringen med B G Anna Maria udvendig, medens Therese Mikkelsen tog Amadillo C N roligt fra start fra anden række. Med en omgang tilbage sendte hun Amadillo afsted, og det var tidligt klart at det var den der havde mest at skyde med.

På en stærk afslutning blev konkurrenterne pillet ned en efter en og midt i opløbet koblede den grebet på Uccello Gene der blev henvist til andenpladsen.

Bedst som man troede på at Catja Mosebo ville vinde dysten mod drengene så galoperede den sig bort hvorefter den i ryg liggende Sarah B J med Henrik Ipsen i sulkyen pludselig kunne sole sig i spidsen af løbet. Her blev de løbet ud og vandt en sikker sejr foran favoritten Wega Vang og Twist`N Shout. Så det blev alligevel sejr til en af pigerne.

I niende løb var Henrik Ipsen på spil igen, hvor han vandt sikkert med Rocky H.

V5-spillet gav: 5.857kroner til 13 rækker med fem rigtige på kombinationen: 1-3-1-9-9

V4-spillet gav: 1.636 kroner til 25 rækker med fire rigtige på kombinationen: 1-9-9-1

Dagens samlede omsætning blev 354.047 kroner, hvoraf de 130.450 kroner var spillet på bane.

Mest læste

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag