NB Bornholm er tilbage på SE Byg Arena

12. OKT 2018 • 15:00SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

NB Bornholm er tilbage på SE Byg Arena

Det har været et meget udfordrende efterår for NB Bornholm, hvor holdet specielt på udebane har haft svært ved at leve op til den flotte forårssæson.

Men efter tre udekampe i træk, er NB lørdag tilbage på SE Byg Arena, når de lørdag klokken 14 tager imod FB. Med en sejr kan NB bringe sig forbi københavnerne i tabellen og igen få kontakt med toppen.

En væsentlig forklaring på, at de blå-gule fra Nexø har haft det svært i sæonen er, at holdet har været ramt af afbud fra nøglespillere i stort set alle efterårets opgør. Lørdagens kamp mod er FB er ingen undtagelse, hvor NB Bornholm må se bort fra en skadet Claudi Espersen, en syg Martin Andersen, og derudover mangler Lukasz Mlynarski og Magnus Sonne også.

Rønne fB møder bundholdet

Rønne fB skal lørdag en tur til Østerbro, hvor holdet møder bundholdet FK Prespa i Ryparken.

Ovenpå den forgangne weekends nederlag til PI Fodbold, skal Rønne fB meget gerne have tre point med hjem til Bornholm.

Men også rønneboerne har i denne sæson haft det svært på udebane, hvor det i tre kampe er blevet til to nederlag. Og selvom FK Prespa rent pointmæssigt ikke er kommet godt fra start, så har hjemmeholdet spillet flere tætte kampe. Derfor er intet givet på forhånd.

Men kan Rønne fB hente tre point, så kan også de rykke op i den øverste halvdel af tabellen.

Hos Rønne fB må man også se bort fra et par profiler, da Mads Bonde er ude med karantæne, mens Emil Munk Jensen bliver på Bornholm. De erstattes af henholdsvis Magnus Hjorth og Admir Muric.

21. MAJ 2019 • 11:10 FOR ABONNENTER

Miljøet mellem husene er med i ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 11:08 FOR ABONNENTER

Byforening er tilfreds med ny lokalplan

Mest læste