BAT har taget nye stoppesteder i brug
Foto: Jens-Erik Larsen

14. OKT 2018 • 10:16 • AF HENRIK NIELSEN

BAT har taget nye stoppesteder i brug

Efter tre måneders arbejde er de nye stoppesteder på Borgmester Nielsens Vej ved Smallesund taget i brug. De er en del af den samlede løsning for afviklingen af trafikken til og fra Campus Bornholm og Åvangsskolen.

Tirsdag i denne uge var første dag, hvor BAT’s busser officielt standsede og samlede passagerer op ved de nye stoppesteder. Det fortæller trafikselskabet i en pressemeddelelse.

På de nye stoppesteder er der både overdækket passagerly og elektronisk tidstavle, hvor de ventende elever og andre passagerer i realtid kan se, hvor længe der er, til bussen ankommer.

Fra stoppestederne er det meningen, at eleverne skal gå ad Smallesund, som er blevet spærret ud mod Borgmester Nielsens Vej. Dermed er det tanken, at det skal være mere sikkert for fodgængere og cyklister at færdes på den del af Smallesund.

Åbningen af stoppestederne er ikke den eneste nyhed fra BAT. Det kommunale trafikselskab fortæller også, at det har indsat en ekstra bus som dublering på rute 4 med afgang fra Hasle klokken 07.35 og ankomst til Rønne 08.00.

Siden midten af august har rute 4 om morgenen dagligt været hårdt belagt på skoledage i retning mod Rønne, og navnlig de sidste passagerer fra Hasle, Sorthat og Muleby har været udfordret i forhold til plads i bussen på enkelte afgange.

Den ekstra bus betyder, at alle kunder fra Hasle og ind mod Rønne kan være sikre på at nå i skole eller på job, ligesom BAT løser et stort ønske fra de chauffører, der kører på strækningen, oplyser BAT.

Dubleringsbussen vil køre fra Hasle Torv på skoledage frem til 1. maj.

SENESTE NYHEDER

21. APR 2019 • 18:14 FOR ABONNENTER
Bodilskers nye præst vil gerne sige hej over køledisken

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. APR 2019 • 17:03
Bilist til tjek for piskesmæld
21. APR 2019 • 05:55
Gylletid varer et par uger endnu

Mest læste

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag