Gud havde planer med Peterskolens nye leder
Foto: Berit Hvassum

11. OKT 2018 • 14:41 • AF REDAKTIONEN

Gud havde planer med Peterskolens nye leder

Den nuværende skoleleder på Agerskov Kristne Friskole, Hans Ulrik Munk, rykker teltpælene op fra Sønderjylland for at blive skoleleder på Peterskolen i Rønne.

52-årige Hans Ulrik Munk har været ansat på Agerskov Kristne Friskole skolen siden 2004 og har været skoleleder samme sted i ni år.

– Det er en særdeles erfaren skolemand, der skal afløse vores nuværende skoleleder, Kjeld Olesen, der stopper i stillingen pr. 31. december 2018 efter 10 travle år, siger skolens formand, soldaterhjemsleder Lars Lund, ifølge en pressemeddelelse.

Hans Ulrik Munk forklarer selv:

– At jeg søger stillingen på Peterskolen og dermed rykker teltpælene op fra Sønderjylland, skyldes, at vi de sidste par år ofte har spurgt Gud, om han havde andre planer med os. At det er Peterskolen jeg søger nye udfordringer på, ser jeg som en vejledning fra Gud.

– Her vil jeg tage min erfaring med mig, samtidig med at jeg gerne vil lære nyt. Jeg trives med opgaven som skoleleder og formidler. Jeg kan lide at blive udfordret. Ikke alle opgaver som skoleleder er enkle, men jeg ved jo, at der er et rigtig godt team af dygtige medarbejdere på Peterskolen, der sammen med skolens bestyrelse er kendt for at drive en rigtig god og anerkendt skole.

– Jeg ser meget frem til at lære alle godt at kende. Og så skulle der også gerne blive plads til en gang fodbold eller lignende aktiviteter med eleverne, siger Hans Ulrik Munk.

22. JUL 2019 • 11:42 FOR ABONNENTER

Mandagens leder: Ja tak til en ny tradition

22. JUL 2019 • 11:01 FOR ABONNENTER

Han havde et brændende ønske om at hjælpe

Mest læste