Stormøde i dag om hospitalets fremtid
Foto: Jens-Erik Larsen

12. OKT 2018 • 05:40 • AF JAKOB MARSCHNER

Stormøde i dag om hospitalets fremtid

Hvad vil det betyde for Bornholms Hospital og for bornholmerne, at regeringen vil nedlægge de fem regioner, der driver landets sygehuse?

Det vil hospitalsdirektør Niels Reichstein Larsen og medlem af regionsrådet Leila Lindén prøve at forklare, når Ældre Sagen holder offentligt møde i dag, fredag, klokken 14 til 16.30 i Aakirkeby-Hallerne.

Mødet vil også bringe svar på, hvordan Region Hovedstadens nye spareplan vil komme til at påvirke Bornholms Hospital – og hvad det nærmere betyder, at Bornholms Hospital er et udviklingshospital.

– Mødet har været planlagt siden foråret, hvor det kom frem, at hospitalet skulle spare. Siden er der jo så blevet lempet på det sparekrav, men vi talte med mange bekymrede mennesker dengang, fortæller Ældrerådets formand Erik A. Larsen.

– At regeringen har meldt ud, at den ønsker at nedlægge regionerne har kun gjort hospitalerne til et endnu mere interessant emne at tage op, særligt nu hvor vi nærmer os et valg, siger han.

Der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål, det er gratis at deltage, og alle er velkomne. Der vil blive serveret kaffe og kage.

SENESTE NYHEDER

18. DEC 2018 • 20:34 FOR ABONNENTER
Netværk ser flere veje til mere mangfoldighed
18. DEC 2018 • 17:07 FOR ABONNENTER
Winni: Bornholm kan holde fast i det meste erhvervsfremme
18. DEC 2018 • 16:27 FOR ABONNENTER
Mail til ejendomsmægler: Jeg har mistet tålmodigheden

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort