Politiet intensiverer kommunikationen med borgerne
Lokalbetjent Jan Wredstrøm i den nye mobile politistation. Foto: Jens-Erik Larsen

9. OKT 2018 • 17:42 • AF MIE MØLBAK

Politiet intensiverer kommunikationen med borgerne

Bornholms Politi har nu rullet den nye mobile politistation ud på vejene. Formålet med det nye tiltag er at gøre politiet mere nærværende og tilgængelig for borgerne og på den måde skabe mere tryghed.

– Indtil videre melder vores lokalbetjent, Jan Wredstrøm, at der er taget rigtig godt imod ham, når mobilstationen triller ud, siger politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen.

Initiativet falder godt i tråd med justitsminister Søren Pape Poulsen nye udspil ”Nærhed og tryghed”, der skal styrke politiets borgernære og tryghedsskabende arbejde.

Trygheden er i forvejen stor på Bornholm, og mange af tiltagene i udspillet er noget, Bornholms Politi i forvejen arbejder med, men der er også flere nye tiltag på vej.

– Vi kan blive bedre til at oplyse borgerne om de muligheder, der er for at komme i dialog med politiet, lige som vi vil bestræbe os på at blive mere tilgængelige på de medier, hvor borgerne er. Derfor intensiverer vi også vores kommunikation på de sociale medier i den kommende tid. På samme måde videreudvikler Dansk Politi hen over efteråret politiapp'en og politi.dk, så man som borger endnu nemmere kan kommunikere sine ønsker og bekymringer direkte til os, siger politidirektøren.

De nye initiativer vil blive sat i gang løbende og være fuldt implementeret i løbet af 2020.

Mest læste