Tv-vært fortæller om sin tro på Jesus
Foto: Berit Hvassum

6. OKT 2018 • 13:32 • AF HENRIK NIELSEN

Tv-vært fortæller om sin tro på Jesus

Knudsker Menighedsråd får onsdag i næste uge besøg af skuespiller og tv-vært Dina Al-Erhayem, som vil fortælle om den forskel, det har gjort, at hun har fået en personlig tro på Jesus. Det foregår i sognegården på Snorrebaken, fremgår det af en pressemeddelelse.

Dina Al-Erhayems far er fra Irak og hendes mor er dansk. I de første 30 år af sit liv havde hun hørt meget lidt om Jesus, og troen var ikke en del af hendes liv. Men så oplevede hun et vendepunkt.

– Jeg var ateist, men trådte ind i en kirke, foldede mine hænder og bad Jesus Kristus om at give mig et tegn, hvis han eksisterede. At der kom et tydeligt svar og fortsat gør det, er mit livs største overraskelse, siger hun i pressemeddelelsen.

Siden sin vækkelse har hun brændt for at fortælle om tro og kristendom.

Efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål, og menighedsrådet forventer, at det bliver en spændende og indholdsrig aften i selskab med Dina Al-Erhayem, som er aktuel i serien ”Livsvalg” på DK4. Alle er velkomne til foredraget, som begynder klokken 19.30. Der serveres kaffe og kage.

20. JUN 2019 • 09:24

Syngende mand var til gene

Mest læste