Bornholmer vinder international bodybuilder-konkurrence
Eget foto

27. SEP 2018 • 11:52SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Bornholmer vinder international bodybuilder-konkurrence

Bornholmeren Mikael Munk vandt i weekenden bodybuilderkonkurrencen Olympia amateur i San Marino i sin klasse Men’s physique.

Et resultat som kom en smule bag på ham selv.

– Da jeg tog afsted til San Marino håbede jeg, at jeg kunne opnå et godt resultat. Men da jeg kom derned og så modstanderne, regnede jeg bestemt ikke med, at jeg kunne vinde. Man ved ikke, hvem man skal op mod på forhånd, og det var virkelig et stærkt felt, så jeg blev meget overrasket over, at jeg alligevel vandt, siger 24-årige Mikael Munk, som kommer fra Aakirkeby, men i dag bor i Valby.

Når det alligevel lykkedes bornholmeren at vinde, skyldes det blandt andet, at det i klassen Men’s physique ikke kun handler om at have de største muskler. Det handler i lige så høj grad om æstetik og performance på scenen.

Resultatet er kulminationen på en opadgående formkurve, som tilbage i 2016 resulterede i en femteplads ved DM, og sidste år deltog Mikael Munk i hans første internationale stævne i Grækenland, hvor han blev nummer 2 til stævnet Diamond Cup.

Ifølge Mikael Munk er målet nu at kvalificere sig til professionelle konkurrencer på sigt, men han erkender, at det kræver, at han bliver endnu større:

– Jeg mangler størrelsen til at deltage i pro-konkurrencer. Derfor vil jeg i det kommende år fokusere på at bygge på. Målet er vel, at jeg skal bygge yderligere fem kilo muskler på, men normalt plejer jeg at bygge to kilo mere på, så det er en langsom proces.

18. JUN 2019 • 11:15 FOR ABONNENTER

Kroejer fortsætter kampen: Det er ekstremt principielt

18. JUN 2019 • 09:42

Museum lancerer ny hjemmeside

Mest læste