Flere cykler i København end nogensinde før

SPONSORERET AF HELLORIDER.DK

Flere cykler i København end nogensinde før

København er cyklernes by og vi ser cykler alle vegne. Dette skyldes en lang række faktorer. Vi er blandt andet blevet meget miljøbevidste og flere og flere vælger cyklen frem for bilen, bussen eller toget. Dette af hensyn til miljøet. Derudover er parkeringsafgiften, tog- og busbilletten også så tilpas dyr i dag, at der er mange penge at spare ved at tage cyklen. Foruden den miljømæssige og økonomiske fordel, er cyklen et glimrende alternativ til bil og bus, hvis man ønsker at forbedre sin kondition og generelle helbred. Hvis du bruger cyklen som transportmiddel, så får du på den måde rørt dig lidt i løbet af en dag, især hvis du har lidt længere til skole eller arbejde.
I myldretiden kan der være mange cykler på cykelstierne, men denne trafik kan aldrig sammenlignes med at sidde i kø i en bil eller en bus. Derfor er cyklen et fantastisk transportmiddel, specielt i trafikerede bymiljøer. Cykler kommer i mange forskellige modeller, størrelser, farver og priser.

En god investering
En cykel kan være en rigtig god investering, hvis du vurderer, at du kommer til at bruge den hyppigt som transportmiddel. Der er naturligvis stor forskel på cykler og kvalitet, så det er en god idé at gøre dig tanker om, hvilke behov cyklen skal leve op til inden du køber. Hvis du er på jagt efter en cykel, der blot skal kunne transportere dig fra A til B, uanset om du er bosat i København, Jylland eller Bornholm, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt at investere i en dyr kvalitetscykel. Alternativt kan du gå på jagt i et stort udvalg af billige cykler eller demo-modeller. Det kan eventuelt være en brugt cykel eller måske bare en af de lidt billigere modeller. Der findes en masse cykelhandlere, der både sælger nye og brugte cykler.

Hvis du derimod ved, at du kommer til at køre mange kilometer dagligt på din cykel, så vil det måske være noget for dig at investere i en cykel af lidt højere kvalitet, som jo så samtidig også vil ligge i den lidt dyrere end af prislejet. Selvom kvalitetscykler kan virke dyre, er det en god investering hvis du vil være sikker på at udstyret er i orden og at cyklen ikke pludseligt går i stykker på vejen. Hvis det samtidig gøres op i økonomi i forhold til at tage tog eller bus, betale benzin og parkering, så kan det i endnu højere grad betale sig på den økonomiske front at købe en cykel. Det er alligevel en post i budgettet, hvis ens dagligdag er afhængig af den offentlige transport.

Billige cykler kontra dyre cykler
Cykler findes i alle prislejer, så det er som sagt en vurderingssag efter dit behov, hvorvidt kvaliteten skal være i top og derefter også prisen, men uanset hvilken cykel du vælger er det helt sikkert, at du får en masse glæde af den både i form af motion, en masse indtryk fra sadlen, billig transport og frisk luft.


Mest læste