Quaade og Toft gav opvisning i par-løb
Martin Toft Madsen og Rasmus Quuade sejrede i tidskørslen Duo Normand i Normandiet

24. SEP 2018 • 10:12SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Quaade og Toft gav opvisning i par-løb

Weekenden bød på tre flotte resultater for cykelholdet BHS-Almeborg Bornholm.

Rasmus Quaade og Martin Toft Madsen stod for den største præstation, da de gav en flot opvisning i to mands-holdtidskørsel i det 51 kilometer lange franske endagsløb Duo Normand i Normandiet.

Martin Toft Madsen og Rasmus Quaade gennemførte ruten i tiden én time, ét minut og 55 sekunder, hvilket skulle vise sig at være 43 sekunder hurtigere end et andet dansk par, Coloquick-rytterne Emil Vinjebo og Casper Von Folsach.

Rasmus Quaade og Martin Toft Madsens sejr kom hus, selv om Quaade undervejs tabte kæden.
- Jeg tabte kæden med fire kilometer til mål, vi måtte stå helt af cyklen, og mekanikeren måtte ud og sætte den på. Heldigvis havde vi kørt stærkt nok inden til stadig at holde vores føring. Det blæste en halv pelikan og regnede i starten, så det var ægte danskervejr, skriver Quaade i en kommentar til feltet.dk

Det var den anden kategori UCI 1.1-sejr i denne sæson for Quaade, som tidligere på året også vandt Classic Loire Atlantique.

– Jeg er utrolig glad for at starte og slutte sæsonen med store sejre. Vi supplerede hinanden helt vildt godt undervejs. Jeg var super skarp til at sidde på hjul af Toft, selv om der ikke er så meget læ bag ham. Det førte så også til, at jeg kunne føre virkelig godt, når jeg skulle føre an, skriver Quaade til feltet.dk.

Sejren indbringer BHS-Almeborg Bornholm holdet yderligere 125 UCI-point, så det er med stor spænding, den sportslige ledelse afventer den opdaterede rangliste.

Bregnhøj toer i Horsens

Lørdag blev der kørt et rigtigt herreløb i bakkerne omkring Horsens med regn, slud og masser af vind. Undervejs lykkedes det BHS-Almeborg-rytterne Mathias Bregnhøj og Christoffer Lisson at komme væk i ét hug, og til sidst i løbet kørte Bregnhøj af sted sammen med to andre ryttere og viste her den styrke, som han masser gange i år har bidraget med til sine holdkammerater.

Rasmus Guldhammer fra Team Waoo var dog lige nøjagtig for stærk for Bregnhøj, som blev en meget flot toer. Christoffer Lisson blev nr. syv - et minut efter sin holdkammerat.

Lisson vandt i Hillerød

Søndag blev der kørt et A-løb i Hillerød, hvor Christoffer Lisson efter en god nats søvn sejrede i spurten foran ungdomsverdensmesteren Julius Johansen (Coloquick) og Peter Haslund (Riwal). Holdkammeraterne Morten Hulgaard og Jesper Andreasen kørte ind på henholdsvis en sjette- og en 13.-plads.20. JUN 2019 • 09:24

Syngende mand var til gene

Mest læste