Officielt: Magnus Cort skal ikke til VM
Arkivfoto

17. SEP 2018 • 07:44SPORT • AF REDAKTIONEN

Officielt: Magnus Cort skal ikke til VM

Den bjergrige dyst, der venter ved verdensmesterskaberne i cykling i Innsbruck i Østrig, er ganske vist ikke guf for sprinterne og cykelsportens hurtigste folk.

Alligevel må det betragtes som en lille overraskelse, at Magnus Cort ikke er udtaget til VM-løbet, der køres søndag den 30. september.

Bornholmeren vandt i år en etape i verdens største cykelløb, Tour de France, og det var ventet, at han også skulle til Østrig for at hjælpe et stort dansk landshold frem mod et topresultat.

Men TV 2 Sport berettede mandag morgen, at Jakob Fuglsang som ventet bliver kaptajn på landsholdet. Han får et stort hold bestående af Michael Valgren, Jesper Hansen, Kasper Asgreen, Niklas Eg, Mads Würtz Schmidt, Matti Breschel og Emil Vinjebo med sig til mesterskaberne.

Det er nu blevet bekræftet af Danmarks Cykle Union.

– Det er kun Valgren og Fuglsang, der kan lave et resultat. Jeg tror meget på dem, siger cykelekspert Rolf Sørensen til TV 2 Sport.

VM afvikles over 258,5 kilometer og betegnes af eksperter som den hårdeste VM-rute i mange år.

I enkeltstarten skal BHS-Almeborgs Martin Toft Madsen sammen med Søren Kragh Andersen (Sunweb) repræsentere de danske farver.

Mest læste