Unge tager forbrugslån for at betale huslejen

SPONSORERET AF MOREMONEY.DK

Unge tager forbrugslån for at betale huslejen

I dag har hver fjerde ung et forbrugslån, der skal hjælpe dem med at betale huslejen eller andre udgifter. Et forbrugslån kan bruges til alt fra rejser, nyt tøj til den nyeste telefon. Men i kraft med den høje husleje i især København bliver forbrugslånene nu også brugt af unge til at betale noget af den månedlige husleje.

Sådan fungerer et forbrugslån
Et forbrugsløn er også kaldt et kvik-lån, og det bliver brugt til at betale for forbrug. Det går altså ikke nødvendigvis til noget specifikt, som et lån i huset gør. Et forbrugslån er også ofte på et mindre beløb, og man kan tage et forbrugslån fra den ene dag til den anden med et par tryk på computeren. Forbrugslån er efterhånden så meget lettere at tage end et rigtigt lån hos banken, at mange vælger det til at understøtte deres husleje og andre månedlige udgifter.

Forbrugslån er blevet lettere og billigere
I takt med at forbrugslån er blevet mere populære, er det også blevet lettere og billigere at tage et forbrugslån. I dag skal der ikke andet end et par klik på nettet til, og så kan man have pengene på kontoen den næste dag. Det er en altså meget lettere og mindre frygtindgydende måde at låne penge på end at skulle mødes med en bankrådgiver i banken for skulle udlægge sin sag. I stedet kan man låne penge fra sin trygge sofa i stuen. Du kan se mulighederne for forbrugslån her.

Udgifterne stiger
I dag har vi stadig i høj grad et forbrugssamfund, hvor det altid handler om at have det nyeste på marked. Det er ligegyldigt, om det handler om telefoner eller tøj og sko. Nu skal man bo i det fedeste område og altid have noget flot og nyt at vise frem på de sociale medier. Og derudover skal man jo også have penge til mad, husleje og fibernet, som er mere faste månedlige udgifter, der nu også bliver overtaget af forbrugslånene. Du kan se det bedste fibernet her, hvis du gerne vil sikre, at du får noget for pengene.

Er danskernes forbrug på vej ned?
Det øgede forbrug giver automatisk en stigning i lån, som skal bruges til at holde alt forbruget oppe. Det er ikke sig selv dårligt, hvis bare ikke det fortsætter med at stige, men lige så stille begynder at lægge sig igen. Det kunne man blandt andet forstille sig, at det gjorde med den stadig voksende grønne bevægelse, der sætter fokus på bærdygtighed. Heriblandt mindre forbrug af nyt tøj, sko, mobiler, skærme. Men hvis ikke længere forbrugslån bliver brugt på forbrug, men på månedlige udgifter, er det ikke sikkert, vi vil se et fald i antallet af unge, der har er forbrugslån. Der er nok i højere grad tale om, at der bør bygges flere lejligheder til unge i de store studiebyer, især København.


Mest læste