Apple lancerer snart nye iPhones

SPONSORERET AF DAILYFIX.DK

Apple lancerer snart nye iPhones

Apples lancering af de nye iPhones forventes at blive i denne måned, og det har fået rygterne til at svirre på nettet

Flere nye iPhones på vej
Apple er kendt for at være hemmelighedsfuld omkring lanceringen af nye produkter, men alt peger på, at de nye iPhones vil blive lanceret til et netop offentliggjort event i Steve Jobs Theater i Apples hovedkontor i Californien den 12. september. En sådan lancering vil være i tråd med Apples sædvanlige strategi, hvor en ny iPhone lanceres hver september – og dermed et år efter den sidste iPhone-lancering.

Flere steder på nettet er der blevet delt billeder og informationer om kinesiske kopier af de nye iPhones. At dømme herudfra vil Apple lancere tre eller fire nye iPhones, som varierer i størrelse og skærmtype. Der vil være en model med OLED-skærm i 5,8” og 6,5”, som efterfølger til iPhone X og X Plus, samt en billigere model i 6,1” med LCD-skærm. De nye iPhones vil være i nogenlunde samme prisklasse som den nuværende iPhone X, hvilket betyder en kostpris mellem $699 og $999.

Et endnu flottere design
De kommende iPhones vil eftersigende være i stil med iPhone X, men kanterne og spildpladsen er blevet mindre, hvilket resulterer i et endnu flottere design. Bagsiden på OLED-modellen vil være af glas, da dette tillader trådløs opladning. Hvorimod LCD-modellen formegentlig vil have en metalbagside. Du kan læse mere om farver og features på de kommende iPhones her.

Den seneste nye information indikerer, at Apple arbejder på at udvide distancen for opladning til deres trådløse opladning, samt udvikle en ny strømforsynet USB-oplader, der minimerer opladningstiden. De nye modeller har optimeret batterikapaciteten med op til 25%, og mindst en af dem har en beundringsværdig processor. Også kameraet er blevet forbedret siden sidste lancering, så billederne på de kommende iPhones er nu endnu skarpere.

Apple har efter sigende også arbejdet på at videreudvikle touch-ID, så funktionen kan indarbejdes i hele skærmen. Mange forudser derfor, at Home-knappen udfases til fordel for face-ID, der implementeres på alle fremtidige iPhones.

Mest læste