Mere succes til BHS-Almeborg i Norge

2. SEP 2018 • 11:22SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Mere succes til BHS-Almeborg i Norge

Succesen fortsætter for cykelholdet BHS-Almeborg, som er i gang med den bedste sæson i holdets historie. I denne weekenden kører holdet fredag, lørdag og søndag tre europatourløb omkring Lillehammer.

Og allerede fredag vandt Martin Toft Madsen en 21 kilometer lang enkeltstart, der er kategoriseret som et UCI 1.2 løb.

– Det var en utrolig stærk af Toft. Det var endda en kort enkeltstart, og han plejer jo ellers at være bedst på de lange, så det var flot, fortæller sportsdirektør for BHS-Almeborg Christian Andreasen.

BHS-Almeborg havde fire ryttere med til mål på enkeltstarten, hvor holdets danske mester sejrede i suveræn stil foran U23-verdensmesteren, Mikkel Bjerg, fra Pro Kontinentalholdet Hagens Bergman.

Dermed fik Toft sat en tyk streg under, at han fortsat er den bedste på tidskørsler i Danmark og hele Norden.

– Man må sige, at han er den bedste i øjeblikket, hvor der er ikke nogen, der kommer i nærheden af ham, siger Christian Andreasen.

Rasmus Quaade kom ind på syvendepladsen, Morten Hulgaard på niendepladsen og Christoffer Lisson blev nummer 11.

Lørdag var Morten Hulgaard hurtigste mand for BHS, hvor han blev nummer seks, da rytterne cyklede 135 kilometer på en grupperede rute i 2500 højdemeter.

Og det er sportsdirektøren også ganske godt tilfreds med:

– Han har været skadet i hele juli måned, og alligevel er han i stand til at kæmpe mod nogle af Nordens bedste. Det er rigtig godt at se, at han er på vej tilbage i topform.

Søndag kører rytterne et løb på 165 kilometer i samme område omkring Lillehammer, hvor de blandt andet skal køre 50 kilometer på grus.

– Jeg håber, vi kan komme i top-10 søndag igen, det er altid det, vi sigter efter. hvordan det så ender, handler jo også lidt om at have de afgørende marginaler, fortæller Christian Andreasen, som ikke er i tvivl om, at det er holdets bedste sæson nogensinde. Derfor er det også sjovt at være sportsdirektør for øjeblikket:

– Ja, det er altid sjovere, når det går godt. De har et højt niveau rytterne, så det går rigtig godt, siger Christian Andreasen.


20. APR 2019 • 11:48 FOR ABONNENTER

Aa Kirke funklede ved genåbningen

20. APR 2019 • 10:01 FOR ABONNENTER

Pinds perspektiv: De små samfunds storhedstid

Mest læste

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag