Flot sejr til Rønne fB mens NB tabte på Amager
Foto: Jens-Erik Larsen

1. SEP 2018 • 17:43SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Flot sejr til Rønne fB mens NB tabte på Amager

Rønne fB skulle lørdag eftermiddag forsøge at følge op på sidste weekends 2-1 sejr over Skjold på Østerbro. Men dagens modstander fra FB, kom også til Rønne med selvtillid. Gæsterne fra Frederiksberg havde vundet holdets første tre kampe i Københavnsserien, hvor holdet ikke havde lukket mål ind.

Men det blev der i den grad lavet om på lørdag. Efter 20 minutter kunne Mathias Kjærulf fortjent bringe de sorte helte i front med 1-0. Fem minutter senere bragte gæsterne dog igen balance i regnskabet, da Alexander Høeg-Petersen udlignede til 1-1 ved pause.

I anden halvleg bragte Anton Dich igen rønneboerne foran efter en times spil, inden Samir Abdalas sikrede sejren med en scoring på straffespark ti minutter før tid. Mod slutningen fik Alexander Høeg-Petersen med sit andet mål pyntet på resultatet, men det ændrer ikke på, at Rønne fB nu har to sejre. Kampen endte 3-2.

NB Bornholm kunne i Tårnby ikke helt følge op deres flotte start i Københavnsserien, hvor det også var blevet til tre sejre i tre opgør. De blågule tabte 2-1 på Amager. Først var det hjemmeholdets Martin Lapain Ziebrandtsen, der scorede til 1-0, inden Sylvester Holmgaard udlignede til 1-1 for NB med ti minutter igen. Men i overtiden fik Tårnby tilkendt et straffespark, som Patrick Sandby Knudsen omsatte til scoring.

Med nederlaget rykker NB Bornholm ned på tredjepladsen, mens Rønne fB rykker op som nummer syv.
20. APR 2019 • 11:48 FOR ABONNENTER

Aa Kirke funklede ved genåbningen

20. APR 2019 • 10:01 FOR ABONNENTER

Pinds perspektiv: De små samfunds storhedstid

Mest læste

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag