Gør livet lidt lækrere med god kaffe - billigt

SPONSORERET AF TEST-ESPRESSOMASKINE.DK

Gør livet lidt lækrere med god kaffe - billigt

Det at få instant-kaffe hver dag kan i og for sig være meget godt, men det er ikke det samme som at få en god kaffe med mælkeskum fra de gode kaffebarer, der efterhånden findes rundt omkring i Danmark. Der kan instant-kaffe ikke rigtig matche. Faktisk slet ikke. Det er lidt ærgerligt at skulle kæmpe med at få instant-kaffen ned hver dag for at holde hverdagen kørende, når du nu kan få god kaffe, uden det skal koste dig dyrt hver gang. Læs mere om hvordan det kan lade sig gøre herunder.

Investér i en god kaffemaskine
Når du går ned til din lokale kaffebar, kan du hurtigt komme af med 60-70 kr. for en kop kaffe. Og skulle man gøre det hver dag, vil det hurtigt blive ret dyrt. Et alternativ til at få en god kaffe er at investere i en god kaffemaskine, som du kan bruge hver dag. Fordelen ved dette er, at du kan få en god kop kaffe til billige penge. Køber du for eksempel en kaffemaskine, hvor man skal bruge kaffekapsler til, kan du få en ligeså god kop kaffe som på kaffebaren, men kun til 5-10 kr. per kop. Det er altså en helt andet pris.

Investeringen i en kaffemaskine koster naturligvis mere end en kop kaffe fra den lokale kaffebar. Men allerede efter få kopper, er de penge tjent hjem, fordi der er så stor forskel på prisen per kop. Nyder du, at der er noget sødt i kaffen, kan du også købe en sirup med diverse smage såsom:

- Karamel
- Hasselnød
- Vanilje

Du kan også søge efter opskrifter på internettet og lave det selv, hvis du vil spare endnu flere penge. Ellers går det nok an at købe en god sirup, nu når en kop kaffe er meget billigere for dig.

Invitér gæster på kaffe
Ved at købe en kaffemaskine, er det ikke længere pinligt, når du skal finde den kedelige instant-kaffe frem til gæsterne. Nu kan du i stedet byde på en lækker kop kaffe, som dine venner vil værdsætte højt. Så kan det også være, at de kommer lidt oftere på besøg. Måske har du også penge til noget godt bagværk til. Da vil kaffeselskabet være fuldendt.


Mest læste