Sådan får du et lykkeligt parforhold

SPONSORERET AF GORMLUNDSHOJ.DK

Sådan får du et lykkeligt parforhold

Kærlighed. Det er noget af det mest fantastiske. Du har måske været i et parforhold i kortere eller længere tid. Måske undrer du dig over, hvorfor dine forhold altid går i vasken? Det er ikke altid en dans på roser at få et parforhold op at køre. Alle skal være lykkelige i at parforhold, ellers er det bedre at gå hver til sidst. Vi giver lidt fifs til, hvordan du får et lykkeligt parforhold.

Der skal være 'dig og mig tid'
Der kan hurtigt gå hverdagen i det. I står op, går på arbejde, handler ind, spiser aftensmad, hænger lidt foran fjernsynet og går i seng. Det gentager i hverdag. Dette er meget normalt for mange par og familier. Man skal dog huske at pleje sit forhold med 'dig og mig tid'. Tag ud på en date som I gjorde lige da i mødte hinanden.

Det kan være hyggeligt at tage en tur i biografen eller ud at spise sammen, hvor I nyder hinandens selskab. Det kan også sagtens være de små ting. Det behøver ikke at være noget vildt og fancy. En aftengåtur kan være rigtig hyggeligt og afslappende. Gør lidt romantisk ud af det og se solnedgangen sammen.

Husk at give hinanden plads
Selvom I skal huske at have tid sammen kun jer to, skal I også huske at give hinanden tid til at være alene hver for sig. Der skal være plads til at I hver især kan hænge ud med vennerne, uden den anden skal slæbes med hver gang. Det kan også være en af jer går til en sportsgren hver tirsdag og torsdag. Det er også en måde at få lidt alene-tid på.

Når man får lidt alene-tid, får I mulighed for at lade batterierne op. Derudover giver det også plads til at I kan savne hinanden. Det kan være rigtig sundt at savne hinanden. Det vil give en fantastisk følelse, når I genforenes igen.

Op- og nedture
Ethvert parforhold vil opleve op- og nedture. Har I ikke oplevet det endnu, vil det højst sandsynligt komme på et tidspunkt. Det betyder ikke, at I ikke elsker hinanden. Der er måske bare lidt bump på vejen, hvor i går skævt af hinanden. Kan I mærke, at I begynder at komme ud på at sidespor, hvor I går lidt i hver jeres retning, kan der for nogle par være behov for parterapi. Parterapi og kærlighed kan sagtens gå hånd i hånd. Du skal ikke lade dig skræmme af, at parterapi er vejen til at endt parforhold. Det er faktisk noget, der har redet rigtig mange forhold og ført par endnu tættere sammen.


17. JUL 2019 • 19:12 FOR ABONNENTER

Leder: Tænk jer om, inden I trækker politikerne ned i sølet

17. JUL 2019 • 18:08 FOR ABONNENTER

Politiker om konflikten i Snogebæk: Monopol er sjældent godt

17. JUL 2019 • 17:20

Nexøs byfest får dansetelt

17. JUL 2019 • 16:37 FOR ABONNENTER

Aldrig har der været så mange turister

17. JUL 2019 • 15:30 FOR ABONNENTER

Kommunen opgiver nye boliger nord for Rønne

Mest læste