Hvilken t-shirt skal du gå med i Sommeren 2018? Vi spurgte Simon’s i Rønne

SPONSORERET AF SIMONS

Hvilken t-shirt skal du gå med i Sommeren 2018? Vi spurgte Simon’s i Rønne

Farver er humør. Men hvilket humør er sommeren 2018 præget af? Vi har taget temperaturen på de bedste farver til sommerens t-shirts ved et besøg hos Simon’s i Rønne og hørt dem, hvad der rykker lige nu. Noget er som det plejer, men en ganske særlig trend er på vej.

Underspillede pastelfarver er det nye
Den store trend denne sommer og det første, som ekspedienten Lars fortalte mig, er, at de blege pastelfarver – enten med striber eller som helfarvede – hitter. De giver et lyst og let udtryk, som bl.a. gør sig godt til jeans-stof; ved at være tilpas nedtonet. Det lader jeans-stoffet komme i forgrunden og skaber en god balance.

Farverne er ikke dedikeret nogen bestemt type T-shirt, men de gør sig godt til alle de typer T-shirts, vi beskriver nedenfor. Dog kan v-halse fraskrives, da v-halsens funktion, om at være skjult under trøjen, ikke gør sig godt med de underspillede pastelfarvers fremtrædende effekt. De skal være synlige, så de giver en underspillet kontrast.

De klassiske farver sælger igen i år
Farverne på t-shirts denne sommer er kendetegnede ved et ”clean-look”, fremfor t-shirts med print. Men samtidig trækker t-shirt-moden i en mere underspillet farverig retning.

Lars bekræfter, at de klassiske farver altid sælger godt. Især indenfor den klassiske t-shirt, Crew Neck og polo T-shirts er de ensfarvede farver sikre køb. Det er især lyserød, dybrød og så polo t-shirts som har en kontrast på kraven. På Bornholm er sommeren altså en farverig og optimistisk tid, hvor alt er sprunget ud og folk ses i alle mulige farver. Indenfor herretøj spiller det minimale og stilrene en stor rolle, men også de klart definerede linjer i den ens farvede t-shirt og poloen skaber en klar harmoni til underdelen. Det vidner om selvsikkerhed og en klar identitet hos den, der bærer den.

De forskellige typer t-shirts
Farver er selvfølgelig vigtige, men det afhænger også af hvilken slags T-shirt, du vælger. Vi deler dem op i disse t-shirts denne sommer:

”The Crew Neck”/Den Klassiske T-shirt – En klassisk crew neck T-shirt er den, vi kender. Dens hals har en rund form, og skuldrene flugter med kroppen og har ikke så meget spraglet ved sig, der lader den stikke ud fra mængden.

Polo T-shirts og T-shirts med V-hals – V-halsen er blevet skabt, så man ikke kan se t-shirten, mens man har en trøje udenover den. Det kan tit virke distraherende at have en t-shirt inden under en anden trøje, og derfor bruges v-halse oftest til dette. Den passer godt til personer med en stor overkrop og et mere rundt ansigt, fordi den automatisk fremtoner halsens form.

The Henley (V-halsen) – Henley T-shirts er perfekt til personer med veldefinerede muskler. Det er en hybrid mellem Crewneck og V-hals, fordi den har tre knapper nedenunder halsen, som du enten kan lade forblive tilknappet eller lade stå åben. Det giver et godt alternativ til de to første.

The Scoop Neck – Scoop Necks kender vi ved den brede runde åbne hals. Forstil dig at ”scoope” is, altså tage en kugle is op, det er en bred rund form, der bliver brugt her. Den fungerer således bedst i et løst outfit, fordi stoffet er mere løst og frit siddende end de andre T-shirts.

T-shirts med print og grafik – Den er karakteriseret ved at have grafik, typografik eller billeder på forsiden. De får tit en del kritik, men det gælder om at holde sig væk fra ren reklamering og fesne eller platte ordsprog, som ingen rigtig gør sig mere i. De skal helst være rene, minimale og spille sammen med t-shirten.


21. MAJ 2019 • 11:10 FOR ABONNENTER

Miljøet mellem husene er med i ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 11:08 FOR ABONNENTER

Byforening er tilfreds med ny lokalplan

Mest læste