Disse gaveidéer hitter stort hos bornholmerne

SPONSORERET AF GAVEKORTET.DK

Disse gaveidéer hitter stort hos bornholmerne

Bornholmerne er ikke så anderledes end alle andre, når det kommer til gaver og gaveønsker, men der er ikke desto mindre nogle gaveønsker, som skiller sig ud.

En rundspørge har vist, at bornholmerne ikke bruger lige så mange penge på gaver som sjællændere, men bornholmerne er til gengæld flittige til at vælge personlige og kreative gaver i forbindelse med forskellige festlige lejligheder. I artiklen får du et indblik i, hvilke gaveidéer der hitter hos det bornholmske folk i øjeblikket.

Rejser og ophold
Skal man glæde en bornholmer, så skal man give modtageren en rejse eller et ophold i gave. Disse gaveidéer hører i hvert fald til blandt de mest populære idéer lige nu. Det er desværre en forholdsvis dyr gaveidé, hvorfor mange leder efter alternative gaveidéer.

Selvom en rejse eller et ophold typisk koster en del penge, så bør man ikke udelukke muligheden, før man har udforsket markedet. Der udbydes nemlig masser af rejser og ophold til priser, hvor alle kan være med. Det er for eksempel muligt at købe et ophold til et dansk spahotel uden at blive ruineret.

Penge og gavekort
Blandt andre populære gaveidéer finder man penge og gavekort, som ikke kun hitter hos bornholmerne, men også alle andre danskere. Disse gaveidéer er i særdeleshed oplagte til konfirmationer, bryllupper og jubilæer. En pengegave kan evt. kombineres med en anden gave, hvis man ikke kun vil give penge.

Et gavekort er et fint alternativ til en klassisk pengegave. Den eneste udfordring ved at købe et gavekort er, at det kan være svært at vælge én butik. Heldigvis er det muligt at købe gavekort, som kan bruges i en lang række udvalgte butikker. Skal du købe en skøn gave til din gode veninde, søster eller kollega, så bestil et gavekort her.

Haveredskaber
Ikke alle mennesker vil blive begejstrede for at få en græsslåmaskine, trillebør, rive eller kost i gave, men en rundspørge har faktisk vist, at mange bornholmere netop ønsker sig haveredskaber. Det hænger måske sammen med, at bornholmere generelt bruger meget tid udendørs og gør en dyd ud af at passe og pleje deres haver. Du har måske allerede en idé om, hvilke haveredskaber modtageren mangler.

Nye haveredskaber er et godt valg, hvis man skal købe en gave til en gør-det-selv-mand eller gør-det-selv-kvinde. Man kan jo aldrig få for meget udstyr.

Outdoor udstyr
Bornholm er det rene paradis for aktive danskere med hang til outdoor aktiviteter. Derfor er det ikke så underligt, at mange bornholmere ønsker sig outdoor tøj og diverse grej.

Outdoor udstyr er en bred betegnelse, hvorfor det vil være på sin plads at komme lidt nærmere ind på, hvad man kan købe. Foruden populære gaveidéer som solceller og powerbanks kan man overveje at glæde modtageren med en praktisk lygte, en foldekniv eller en rummelig taske. Alt dette udstyr kan man få glæde af på en udflugt i det bornholmske paradis.


19. JUL 2019 • 05:47

Bia-Lid bliver privatbolig

18. JUL 2019 • 19:55 FOR ABONNENTER

Nu kører toget: Kulturhuset vil købe pakhus

18. JUL 2019 • 18:10

Affaldskaos ved strand afværget

Mest læste