Højskolen klar med efterårsprogrammet
Arkivfoto: Allan Rieck

21. AUG 2018 • 15:24 • AF ANETTE VESTERGAARD

Højskolen klar med efterårsprogrammet

Den 9. september og en uge frem har højskolen i samarbejde med Designskolen i Nexø taget initiativ en masterclass med den amerikanske glaskunstner Raven Skyriver. Han skal undervise 12 internationale glasmagere, som er udvalgt efter ansøgning. Skryriver og masterclass-deltagerne bor på højskolen, hvor kunstnerne også vil lave gensidige præsentationer af deres bagkatalog af værker og arbejdsmetoder.

I felten med Ben Woodhams

Samme uge får højskolen besøg af akvarelmaleren Ben Woodhams og hans britiske kollega Greg Poole. De tom som begge er naturalister men med helt forskellige udtryk, afholder et feltkursus i Field Painting - Ud i landskabet.

– Ugen efter introducerer vi et nyt kursus: ”Svampe, Frugt og Fermentering”, som er udviklet i tæt samarbejde med Gaarden i Melsted - et samarbejde vi ser mange perspektiver i, og som helt sikkert vil udmønte sig i andre fælles initiativer.

Indvielse af nyt piano

Bornholms Højskole åbner efterårsprogrammet – som også byder på højskolens 125 års jubilæum den 3. november – med et foredrag om højskolens historie den 30. september, og så er der en række aktiviteter i forbindelse med kulturugen, blandt andet koncerten med den anerkendte sangerinde og guitarist Maria Hiort Petersen den 14. september.

I forbindelse med koncerten indvies højskolens nye piano, som er indkøbt for fondsmidler og donationer.

SENESTE NYHEDER

21. JAN 2019 • 19:26 FOR ABONNENTER
Dagplejemor: Vi er igen blevet populære
21. JAN 2019 • 18:07SPORT
Lund beskrives som et scoop

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. JAN 2019 • 07:07
Karlsvognen til salg

Mest læste

19. JAN 2019 • 19:17 FOR ABONNENTER

Frederik føler sig klar til Superligaen