Trussel med haglgevær var falsk alarm
Foto: Jens-Erik Larsen

19. AUG 2018 • 13:20 • AF MADS WESTERMANN

Trussel med haglgevær var falsk alarm

Heldigvis var der tale om en misforståelse og en enkelt fjer, der var blevet til fem høns, da Bornholms Politi ved middagstid søndag fik en anmeldelse om, at en af udstillerne på weekendens store hundeudstilling var blevet truet med et ladt haglgevær.

En svensk udstiller, som havde parkeret sin autocamper ved stadion, var af vanvare kommet til at parkere med bagenden oppe i en hæk.

Han blev derfor kontaktet af en mand med tilknytning til den nærliggende haveforening, som bad den svenske udstiller flytte sin bil en smule, så den ikke holdt oppe i hækken

Uheldigvis havde manden fra haveforeningen medbragt et luftgevær, som han, ifølge politiet, bar i knækket tilstand over skulderen.

Den svenske mand, flytter sin bil og ringer efterfølgende til sin hustru, som opholder sig inde på stadion og fortæller om optrinnet.

Hun misforstår det således at han er blevet truet med geværet og via adskillige led på udstillingen vokser den uskyldige til et rygte om, at den svenske udstiller er blevet truet med et ladt haglgevær, hvilket selvsagt får udstillingsledelsen til at kontakte politiet.

– Det viser sig heldigvis, at der er tale om en stor misforståelse, som er forårsaget af, at historien har været gennem lidt for mange led, inden den når frem til anmelder, siger vagthavende hos Bornholms Politi, Jan Clausen til Bornholms Tidende.

Vagthavende fortæller videre, at politiet har været i kontakt med både den svenske udstiller og manden fra haveforeningen. Ingen af dem kan genkende historien om trusler.

Og det gevær, som manden fra haveforeningen af ukendte årsager medbragte, er ifølge Jan Clausen et ganske almindeligt luftgevær, der skyder med 4,5 millimeter hagl, og som ikke kræver nogen form for våbentilladelse.SENESTE NYHEDER

21. JAN 2019 • 19:26 FOR ABONNENTER
Dagplejemor: Vi er igen blevet populære
21. JAN 2019 • 18:07SPORT
Lund beskrives som et scoop

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. JAN 2019 • 07:07
Karlsvognen til salg

Mest læste

19. JAN 2019 • 19:17 FOR ABONNENTER

Frederik føler sig klar til Superligaen