Magnus Cort efter sejr: Jeg troede ikke på det
Foto: Astana

18. AUG 2018 • 07:42SPORT • AF RITZAU / TOMMY KAAS

Magnus Cort efter sejr: Jeg troede ikke på det

Cykelrytteren Magnus Cort hentede endnu en sejr på World Touren, da han fredag vandt 5. etape Binckbank Tour.

Den bornholmske Astana-rytter var hurtigste mand i en lille gruppe på fire ryttere, og dermed hentede han sin fjerde sejr på World Touren.

– Det er fantastisk. Jeg troede ikke på, at jeg ville vinde, da vi kom i udbrud, men hvis man ikke prøver, så vinder man ikke, sagde Magnus Cort til Eurosport efter sejren.

– Det var fantastisk, at vi kunne holde feltet på afstand. Sprinterholdene vidste godt, at udbruddet kunne køre hjem, og det var ekstra imponerende, at vi fik lov til det, sagde bornholmeren.Magnus Cort sad med i et firemandsudbrud gennem næsten hele etapen i det hollandsk-belgiske etapeløb.

Med 100 kilometer tilbage var forspringet på tre minutter, og selv om forspringet siden blev lidt mindre, holdt det sig over to minutter frem til den afsluttende del.

Det var først på de sidste 13 kilometer, at forspringet kom under to minutter. Feltet kæmpede for at hale ind på frontgruppen, hvor den 25-årige bornholmer tog et stort ansvar.

– På de sidste kilometer havde vi over 1 minut og 20 sekunders forspring, og vi gav den fuld gas, forklarer Magnus Cort.

– Da vi kørte på rundstrækningen til sidst, kunne jeg se, at feltet ikke ville æde nok. Samtidig var vi fire gode ryttere i udbrud, og vi gav os alle sammen for at hjælpe hinanden.

– Egentlig skulle jeg have været leadout-man for min kollega, men nu er jeg her og har vundet i stedet, siger den 25-årige bornholmer.

Foruden fredagens sejr og Tour de France-etapesejren denne sommer har Magnus Cort to gange vundet en etape i Vueltaen.

SENESTE NYHEDER

17. JUL 2019 • 10:42 FOR ABONNENTER
Cirkus Arenas debut på færgen: Var bekymret for pladsen
17. JUL 2019 • 08:01
Brand opstod under madlavning
17. JUL 2019 • 07:21 FOR ABONNENTER
Festende unge forstyrrer gæster på campingplads
16. JUL 2019 • 19:43 FOR ABONNENTER
Musikfestival fik kølig start

MEST LÆSTE SPORT

Mest læste

13. JUL 2019 • 19:49 FOR ABONNENTER

Træneren savner opbakning til Nexøs nye projekt