Øens omsætning om sommeren kan virke overrumplende

SPONSORERET AF BILLY.DK

Øens omsætning om sommeren kan virke overrumplende

Som beboer på Bornholm kan man ikke undgå at opdage, at øen har to helt forskellige personligheder, som i høj grad afhænger af, hvilken tid på året det er. Vinteren kommer hurtigt til at virke både tør og kedelig, og man kan få følelsen af, at denne tid aldrig vil nå til sin ende.

Dog vil sommeren melde sin ankomst år efter år, og her vil øen fuldstændig ændre sit udtryk. Pludselig vil man opleve en helt anden livsenergi, som faktisk kan være svær at finde lignende andre steder i Danmark.

Dette er uden tvivl en kæmpe gave til øen, og øens forretninger vil særligt mærke dette, da omsætningen stiger helt ufatteligt, når sommeren og alle dens turister besøger øen.
Selvom man selvfølgelig er klar over, at denne tid vil komme år efter år, kan man stadig blive overrumplet som forretningsejer, og det kan være svært at holde styr på hele forretningen.

Få den nødvendige hjælp i sommerperioden
Der kan være mange ting, som man bliver nødt til at ændre, når sommeren melder sin ankomst. Først og fremmest er det selvfølgelig nødvendigt, at man øger sit antal af ansatte, da der vil være flere kunder. Dette er helt naturligt, og det er de færreste forretningsejere, der har problemer med at finde den nødvendige arbejdskraft, da unge fra hele øen står i kø for at få et lækkert sommerjob.

Dog er det ikke kun mængden af arbejdskraft, som man kan være nødt til at ændre. Da omsætningen pludselig stiger helt voldsomt, kan det være svært at holde styr på regnskabet, særligt hvis man ikke er vant til så højt et salg. Heldigvis findes der programmer såsom Billy, som kan hjælpe med at holde styr på regnskabet i de mest travle måneder. Det er en nem måde at holde styr på udgifter og indkomster, så man ikke mister overblikket i den travle sommer.

Få bedre muligheder for at udvikle forretningen
Selvom den omsætning, som man får tjent ind i løbet af sommeren er stor, og derfor også kan sikre en forretningsoverlevelse, er det klart en fordel, hvis man også kan forbedre sit salg om vinteren. Heldigvis er varer fra Bornholm i utrolig høj kurs, og dette kan man som forretning på øen drage fordel af.

Det er en god idé, hvis man skaffer sig et overblik over flere år. Dette kan blandt andet gøres med hjælp fra regnskabsprogrammer, da man nemt kan se, hvilke kunder man sælger mest til. Dermed kan man se, hvilken type kunder, man bør satse på.

Hold fast i øens ånd
Som forretningsejer er det selvfølgelig super rart, at man får lidt ekstra omsætning, og man skal selvfølgelig gøre, hvad man kan for at sikre sin forretnings overlevelse. Dog er det utrolig vigtigt, at man husker at holde fast i øens ånd, som man desværre hurtigt kan komme til at miste, hvis man bliver for kommerciel.

Det handler om, at man konstant har lokalsamfundet i mente, og holder produktionen på øen, så forretningen kommer denne til gode.


Mest læste