Ny butik i Hasle: Leif har tryk på bluserne
Foto: Berit Hvassum

10. AUG 2018 • 08:08 • AF HOLGER LARSEN

Ny butik i Hasle: Leif har tryk på bluserne

Det er ikke hver dag, at Hasle får en ny butik. Alligevel har Leif Pedersen, der har åbnet Shop Altmuligt i Bornholms Tidendes tidligere lokalredaktion i Storegade, valgt at gå lidt stille med dørene.

– Det er jo kun en bibeskæftigelse for mig, og derfor holder jeg også kun lidt åbent udenfor almindelig arbejdstid, siger Leif Pedersen, der bor i Rønne, men siger, at han aldrig bliver andet end haslebo.

– Jeg er tidligere fisker, og jeg har arbejdet på slagteriet, hvor jeg stoppede, da man gik over til 10 timers arbejdsdage. Jeg går arbejdsløs og skulle finde på noget, så nu vil jeg prøve at starte butikken her i det små, fortæller Leif Pedersen.

Han har fået sit projekt godkendt af relevante myndigheder som en bibeskæftigelse, hvilket vil sige, at han fortsat kan modtage dagpenge og skal være arbejdssøgende. Arbejdet i butikken skal derfor være af begrænset varighed og finde sted uden for normal arbejdstid.

Populære T-shirts

– Som navnet siger, sælger jeg alt muligt. Men det er hovedsageligt T-shirts og krus med tryk på. Dem sælger jeg en del af. De var blandt andet populære i forbindelse med Sildefesten, hvor mange hold i fodboldstævnet fik trykt T-shirts. Alt, hvad jeg kan få ind på computeren og printet ud, kan man få på T-shirts eller krus. Man kommer bare med et billede og en tekst, siger Leif Pedersen.

Blandt de øvrige varer i butikken finder man fiskegrej. Det skal man have i Hasle, mener han.

– Jeg har taget nogle kurser inden for regnskab, så jeg vil tilbyde regnskabshjælp til mindre virksomheder, og da jeg altid har rodet med computere, tilbyder jeg også hjælp på det område, siger Leif Pedersen.

25. MAJ 2019 • 06:31 FOR ABONNENTER

Permagrønt søger medlemmer til nyt samarbejde

Mest læste